Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem is tudom... az F-117 manual se mondott túl sok érdekeset.
amúgy ezeket az szerzi meg aki akarja... DCS be kicsit beszélgetsz a community discordokon és repkednek az ilyenek
...se nem a hírbehozott AH-64D technical manualItt van: ez se nem restricted, se nem classified
Boeing AH-64A Apache Helicopter Operating Manual.pdf
* TM 1-1520-238-10 TECHNICAL MANUAL OPERATOR’s MANUAL. WARNING DATA. TABLE OF CONTENTS. FOR INTRODUCTION. HELICOPTER, ATTACK, AH-64A APACHE. DESCRIPTION AND OPERATION. AVIONICS. MISSION EQUIPMENT OPERATING LIMITS AND RESTRICTIONS WEIGHT/BALANCE AND LOADING. PERFORMANCE DATA. NORMAL PROCEDURES. E ...www.docdroid.com
Szimóban egy 2.vh-s tankot is hallani 1km-ről és ajánlott is a füledet is használniAmugy ebben a jatekban az Abramsnek nincs meg az a rettenetes hatranya hogy "1 kilometerrol" is hallani azt a porszivot?
Azóta már kijöttek az AH-64D doksijai isAzt olvastam minap, a War Thunder fórumain kiszivárogtattak némi F-117 dokumentációt - látta valaki? Van benne valami érdekes?
Amugy ebben a jatekban az Abramsnek nincs meg az a rettenetes hatranya hogy "1 kilometerrol" is hallani azt a porszivot?
Amúgy nem olyan vészes, nekem az Ariete meglett olyan 2 év alatt.Mire eljutsz a grinddel az Abramsig már az öregek otthonában vagy tök süketen, szóval nem igazán.
Vagy wallet warrior-ként 65 euróért megveszed a T-72 álcás OPFOR M1 KVT pakkotMire eljutsz a grinddel az Abramsig már az öregek otthonában vagy tök süketen, szóval nem igazán.
gold/prém noobVagy wallet warrior-ként 65 euróért megveszed a T-72 álcás OPFOR M1 KVT pakkot
Gaijin.Net Store - M1 KVT Pack
store.gaijin.net
Miután van már az olaszokon belül egy magyar subtree, sztem csak idő kérdése, hogy mikor jelenik meg a Leo 2A7HU és a mi Gripenjeink a játékban. Valszeg nem most, de ahogy töltik fel a Rank VIII-t sor fog erre kerülni
Miután van már az olaszokon belül egy magyar subtree, sztem csak idő kérdése, hogy mikor jelenik meg a Leo 2A7HU és a mi Gripenjeink a játékban. Valszeg nem most, de ahogy töltik fel a Rank VIII-t sor fog erre kerülni
Ez szerintem az A7V-re lett rárakva mivel MG van az RCWS helyett...WT Live // Camouflage by ItssLuBu
#warthunder #live_wt #workshop Leopard 2A7HU - 21111, 11th Tank Battalion, 25th Infantry Brigade \live.warthunder.com