Már egy másik topikban írták, hogy epicen ingyenes a Wargame Red Dragon. Játszottam vele pár órát, és a játék maga nagyon jó, már amikor játszok, de számomra megöli az egészet, hogy nincs benne matchmaking. Az idő több mint 50%-át a lobbiban töltöm. Az, hogy csak manuálisan lehet/kell becsatlakozni a legszarabb rendszer, sajnos még most is több stratégiánál csak ilyen van.
Mert olyan kis közössége, ami van benne nem lehet írni. Mert túl sok térkép és paraméter van.
A ranked volt ilyen matchmaking, de ott random map jön és conq. amit a játékosok, a camperek utálnak, mert ott csinálni is kell valamit a győzelemért...
A játékot a közössége nyírta ki
Most is csak az Epic ingyenesség miatt lőtt ki a játékosok száma.
Ha becsatlakozok, vagy rögtön kibasznak mert látják, hogy kis szintű noob vagyok, de ez a ritkább, vagy az op egyszerűen inaktív.
Igen, ez megy 3+ éve. Stacking, pubstomping. Vag random noob vs team és kib*szottul büszkék, hogy győznek. Aztán mikor két nem tökkelütött random kooperatív ellenfél van, akkor már azok is elkenik a szájukat.
Mire összejön elég ember addigra az egyik kilép, mert a balfasz op nem indítja a játékot. Ez 1v1-ben is így van. Ha én csinálok szobát és várok, hogy bejöjjön valaki akkor szépen várok amíg ready-zik, hogy azzal a deckkel jöjjön be amelyikkel akar, de baszik ready-zni várja, hogy csak úgy indítsam, de én nem tudom, felkészült-e majd egyszerűen kilép a retardált mert nem indult el a meccs.
A lobby chat a legszörnyűbb amit valaha láttam. Soha sehol ilyen toxic community még nem volt, se csgo, se fortnite, se sehol. Folyamatos a cél nélküli trágár szöveg spammelés, 90%-a politikai tartalmú, szélbaltól, széljobbig, orosz, kínai, amerikai és német oldalról. Hányadék az egész..
Az. Ezért mondtam, hogy HTKA közösséggel tolnám. Meg gondolom csak az alap kiadást adták, a NATION DLC-ket nem. Na, azok akkora fosok, hogy ijaj.
De szólóban, akit a műfaj érdekel, most kipróbálhatja. Arra jó.
Ja, és a játékosok és a játék 99.99%-a csaj A cat decket tol. A játék tartalmának 2/3%-át kihagyják, ami ráadásul sokkal balanszoltabb. Nincsenek benne fantasy/unicorn egységek, amik sosem léteztek és veszettül OP-ék. Nincs az, hogy elveszted két drága egységed, akkor kb. el is dőlt a játék. Mert a legerősebb és gyengébb fegyverek között kisebb a difi.
Életem legjobb meccse az volt, amikor NATO minor vs WPACT minor volt C kategóriában.
Német, dán, norvég és francia deck ment, lengyel, német és cseh ellen. Na, az kurva nagy volt. Volt léptéke a csatának.
Ez most is csapatnám, ezerrel. Mert EGYETLEN ilyen játékos sikerült tolni összevissza.