Akkor csak most akciós? Vagymiért van kint a főoldalon? 6 fontért meg lehet venniMár elég régen benne van.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Akkor csak most akciós? Vagymiért van kint a főoldalon? 6 fontért meg lehet venniMár elég régen benne van.
Akkor csak most akciós? Vagymiért van kint a főoldalon? 6 fontért meg lehet venni
Na te sem játszottál még World of Tanks-szel.....elég mindenre amire tüzérséggel szoktak lőni. Nyilván 120km/h-al rally crossozó Toyota Pick-up-ra nem jó, de az nem is tüzérségi célpont....
Ránéztem, és sírva menekültem vissza a Wartündérhez !Na te sem játszottál még World of Tanks-szel
"nagy" WoT / WoWs accountom eladásán töröm a fejem, ha érdekel valakit PM. Van 1-2 érdekesebb tankom/hajóm, semmi extra. Érdeklődés PM-ben.World of Tanks: Blitz
Ingyenes program könyvkedvelőknek.
Én a Windows Store-ból "vettem" (ingyenes ).
Azért óvatosan, függőséget okozhat .
Kb. 4-5-os szintig könnyű, utána kell türelem és ügyesség.
Jó játékot
Ha valami akkor a WoT engineje csúcsra optimalizált. Intel GMA-r notebookon is megy folyamatoan, igaz fapad grafikával, és a csuda raytracinges kártyákat is ki tudja hajtani az extra részletekért.
Rég nem játszom vele, régen brutál jól volt optimalizálva. Év elején elindítottam, két csatát mentem, és töröltem. Fogyatékosok voltak a csapattársaim (Tier IX), kezdésnél hátba lőttek kétszer, amiért kilőttem egy lövéssel a kretént, majd bannoltak egy időre Nem hiányzik, de az accountom eladó.Többször kijelentették, hogy fő piac az orosz ami hardveresen ~5 évvel ezelőtti nyugati átlagot jelent. Már is csoda volt, hogy a hangvezérlés nem azt az egy db magot terheli amit a játék többi része. Ha már kikapcsolni nem lehet, még akkor se ha lenémítod.
Az, hogy beleférceltek nVidia-tól készen kapott kódrészleteket nem sokat jelent az optimalizálásnál, főleg olyan balhék után ahol kinyírt bizonyos típusu videókártyákat ha túl sokáig voltak a garázsban a játékosok, majd jött a duma, hogy ez nem bug hanem feature.
A máz alatt a mai napig egy koreai mmo motor recseg.
Rég nem játszom vele, régen brutál jól volt optimalizálva. Év elején elindítottam, két csatát mentem, és töröltem. Fogyatékosok voltak a csapattársaim (Tier IX), kezdésnél hátba lőttek kétszer, amiért kilőttem egy lövéssel a kretént, majd bannoltak egy időre Nem hiányzik, de az accountom eladó.
Sosem volt tökéletes szimuláció, de a régi izgalma csaták helyett csak rengeteg hülye van, prémium tankokkal.~3 hete felraktam, mert Total War Arena bezárása után oda rakták át az aranyat amit vettem.
Azután töröltem mikor oldalba küldtem egy Pz IV-et szovjet Valentine 45mm-esével majd kiírta "-60 hp".
Egy lövedék telibekúrta a küzdőteret és odabent elpukkant "-60 hp", meg a parancsnoki kupolát eltaláló és a váltóművet rommálövő is...
Anno WOT karrierem során szerintem több időt voltam bannlistán mint játékban, mert az ilyen seggbelövős kreténeket általában hasonlóan instant visszaszórtam a garázsba Na és mikor fél vagy egy éves bannal szórt meg az isteni belarusz random szám generátor (RNG) akkor ugrottam át WT-re hátha nincs annyi agyhalott alaponFogyatékosok voltak a csapattársaim (Tier IX), kezdésnél hátba lőttek kétszer, amiért kilőttem egy lövéssel a kretént, majd bannoltak egy időre
egy ideje nem wotozom, de az uccsó egy évben már csak klános játékmóddal toltam, nagy ritkán szakaszoztunk randomban pont az ilyenek miattAnno WOT karrierem során szerintem több időt voltam bannlistán mint játékban, mert az ilyen seggbelövős kreténeket általában hasonlóan instant visszaszórtam a garázsba Na és mikor fél vagy egy éves bannal szórt meg az isteni belarusz random szám generátor (RNG) akkor ugrottam át WT-re hátha nincs annyi agyhalott alapon
ex wotosként: keress jobb helet az idődnek és a pénzednek. Mire valamit amit ma jónak mondanak kigringolsz, nerfelik. Túl sokszor futottam ebbe bele.wotosoktól kérdezem: milyen a lengyel hevi ág, mennyire szenvedős? illetve a svédek érdekelnek, a td ág elég baszónak tűnik
A svéd TD ágról tudok nyilatkozni, kb. fél éve játszottam vele mondjuk. Tier 5-ig elmegy, nem egy német vagy szovjet TD ág, de nem vállalhatatlan. A fő gond, hogy nem egy DPS bombák (mint mondjuk a 10,5cm-es Hetzer), nem túl jó az átütésük, egyáltalán nem jól páncélozottak pláne nem különösebben jó bokorbújók (mint a Hetzer vagy JgdPanzer IV). Tehát nem jók igazából semmiben, játékstílustól függően akár kifejezetten idegesítő is lehet velük játszani.wotosoktól kérdezem: milyen a lengyel hevi ág, mennyire szenvedős? illetve a svédek érdekelnek, a td ág elég baszónak tűnik