1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Zenebutik

Diskurzus a(z) 'Kantin' témában - Mackensen által indítva @ 2013. január 22..

 1. jurgenbauer

  jurgenbauer Well-Known Member

   
  Luthero likes this.
 2. molnibalage

  molnibalage Well-Known Member

 3. blogen

  blogen Well-Known Member

 4. SilvioD

  SilvioD Well-Known Member

 5. SilvioD

  SilvioD Well-Known Member

 6. SilvioD

  SilvioD Well-Known Member

 7. Mackensen

  Mackensen Well-Known Member Szerkesztőségi tag Moderátor

 8. jurgenbauer

  jurgenbauer Well-Known Member

 9. Leonidas

  Leonidas Well-Known Member

  Hallgassatok egy kis zenét. Nekem ő egy ikon. Az első pillanattól amikor hallottam, még anno a Slágerrádió adásaiban volt vendég a Boros-Bochkornál. Akkor még semmilyen neve nem volt, sőt az elődöntőkön sem voltak túl. Csak egy versenyző volt a sok közül. Nekem ő már akkor is fontos volt. Megérzem az ilyet. Erről bővebben nem tudok mit mondani, úgy sem értné senki... :D:D:D:D:D:D
   
  Luthero and kiskrumpli like this.
 10. Mackensen

  Mackensen Well-Known Member Szerkesztőségi tag Moderátor

 11. anonim999

  anonim999 Well-Known Member

  Szombat esti láz...:)
   
  Luthero likes this.
 12. Leonidas

  Leonidas Well-Known Member

  Chris Rea - The Road To Hell 1989 (Full Version)
  1989. Ez jóslat, de ezt akkor még nem tudta szinte senki. De nem is nevezném jóslatnak. Vannak akik többet tudnak a jövőről mint mások. De nem mondhatják el. Vagy ha el is mondják, senki nem hiszi nekik el. Az a pokolba tartó út (autópálya a számban) azóta is tart, már 31 éve, és senki nem tudja, hova vezet, és mikor lesz vége. Illetve talán vannak akik tudják, de ők egyenlőre nem beszélhetnek.


  ZZ Top - Gimme All Your Lovin' (Official Music Video) Kiadás éve: 1983.
  Az előző komor zene után egy kis szombat esti kikapcsolódás, aki szereti. Nekem a fiatalkorom volt, csodálatos és felejthetetlen évekkel. Nem igazán éreztük a rendszer politikai nyomását, ez már a "gulyáskommunizmus" ideje volt. :)


  Gimme All Your Lovin' - ZZ Top cover
  Őt is sokat hallgattam, ezt a számot. Amúgy ma már profi zenész, de akkor még csak az elején volt. Amikor én hallgatni kezdtem még tízezres volt csak ennek a videonak a nézettsége. Azóta is rockzenét játszanak, de közben átköltözött európába a bandájával, és itt zenélnek nyugaton metál klubokban.
  Rúzsa hangjához képest sehol sincs, de nagyon tehetséges zenész, csak kevesebb énekesi tehetséggel. Részben indián a származása. Én bírom... :D
   
  HAndrás and anonim999 like this.
 13. anonim999

  anonim999 Well-Known Member

 14. milagro

  milagro Well-Known Member

 15. gergo55

  gergo55 Well-Known Member

  A XXI. századi nép művészete


   
  notaricon, Leonidas and fishbed like this.
 16. zeal

  zeal Well-Known Member


  Azért na! Mekkora zene mán' ez is. :cool: :)
   
  Morishima likes this.
 17. Leonidas

  Leonidas Well-Known Member

  Maceo Plex - Learning to fly

  ŐSZINTE VALLOMÁST KELL TENNEM !!! :eek::oops::D:D:D
  Igenen, bevallom töredelmesen, nagy szerepem van ennek a zenének a rongyosra hallgatásában !!! Beismerem... :rolleyes: :D:D Részben súlyosan felelősnek érzem magam a magas nézettsége miatt is, mert ezt a rongyosra hallgatásomat mások előtt sem titkoltam, így néha, főleg a kezdetekben igen gyorsan emelkedett a nézettsége. Én tíz- és húsz-ezer körül csatlakoztam be, és töredelmesem vállalok 2000 meghallgatást a kétmillióból. :rolleyes::p

  A klipről - az elején a Leonardo da Vinci (teljes nevén Leonardo di ser Piero da Vinci) idézet az egyik valaha íródott legszebb idézet a repülésről, ráadásul már vagy 500 éves. :eek::) A videoban számos különleges és veszélyes repülés van, ilyenek a "katlanrepülések", sokszor kötelékben, látható titkos katonai fejlesztésű gép kitakarva, infra-csapda szórás szimulált légi-harcban, air-to-air légi-harc rakéta célbefogás és tűz-készre váltás, valamint légi-harc gyakorlás, amikor pld. 1km-es térbeli kockán belül három különböző vadászgép is repül egymástól függetlenül három különböző vektoriális irányban. (egymást próbálják "cél-befogni", ki a nagyobb ász... :D:D ) Tehát a klip videoit nagy gondossággal a legjobb anyagokból válogatták össze, a kiváló szintetizátor zenének megfelelően.

  Egyetlen mentséget tudok felhozni magamnak a rongyosra hallgatásra: születésemtől fogva gyógyíthatatlanul fertőzött vagyok a repüléssel és a repülőgépekkel, ahogy a zenével, űrrepüléssel, csillagászattal, hadtudományokkal, a gépészettel és az anyagmegmunkálással (maró, eszterga, cnc, lézer, kovácsolás, öntészet, stb. amiktől a világ valójában működik... de a repülő és rakétahajtóművekkel is, szóval minden a HI-TEC). Anno jelentkeztem vadászpilótának is, várpalotán részt-vettem a teljes orvosi és pszichés felméréseken. Ugyan majdnem mindenben megfeleltem vadászpilótának, de a túl soknak minősített betömött fogaim miatt SAJNOS csak MI-24 harci helikopter pilótának engedtek volna menni. Arra meg nem mentem. De így is fontos helyeken voltam a katonaságnál. A repülés szeretete az csak a halállal múlik el, vagy mééég azzal sem !!!!! ;) (na... már lassan teljesen elmúlik a hirtelen jött őszinteségi rohamom... :rolleyes::D:D:D:D )

   
 18. szuvorov

  szuvorov Well-Known Member

  Ha ezek egyszer megindulnak!

   
  fishbed likes this.
 19. Fennek

  Fennek Well-Known Member

  Military-ish concept.

   
 20. anonim999

  anonim999 Well-Known Member

Ezen oldal megosztása