Maceo Plex - Learning to fly
ŐSZINTE VALLOMÁST KELL TENNEM !!!

Igenen, bevallom töredelmesen, nagy szerepem van ennek a zenének a rongyosra hallgatásában !!! Beismerem...

Részben súlyosan felelősnek érzem magam a magas nézettsége miatt is, mert ezt a rongyosra hallgatásomat mások előtt sem titkoltam, így néha, főleg a kezdetekben igen gyorsan emelkedett a nézettsége. Én tíz- és húsz-ezer körül csatlakoztam be, és töredelmesem vállalok 2000 meghallgatást a kétmillióból.

A klipről - az elején a Leonardo da Vinci (teljes nevén Leonardo di ser Piero da Vinci) idézet az egyik valaha íródott legszebb idézet a repülésről, ráadásul már vagy 500 éves.

A videoban számos különleges és veszélyes repülés van, ilyenek a "katlanrepülések", sokszor kötelékben, látható titkos katonai fejlesztésű gép kitakarva, infra-csapda szórás szimulált légi-harcban, air-to-air légi-harc rakéta célbefogás és tűz-készre váltás, valamint légi-harc gyakorlás, amikor pld. 1km-es térbeli kockán belül három különböző vadászgép is repül egymástól függetlenül három különböző vektoriális irányban. (egymást próbálják "cél-befogni", ki a nagyobb ász...

) Tehát a klip videoit nagy gondossággal a legjobb anyagokból válogatták össze, a kiváló szintetizátor zenének megfelelően.
Egyetlen mentséget tudok felhozni magamnak a rongyosra hallgatásra: születésemtől fogva gyógyíthatatlanul fertőzött vagyok a repüléssel és a repülőgépekkel, ahogy a zenével, űrrepüléssel, csillagászattal, hadtudományokkal, a gépészettel és az anyagmegmunkálással (maró, eszterga, cnc, lézer, kovácsolás, öntészet, stb. amiktől a világ valójában működik... de a repülő és rakétahajtóművekkel is, szóval minden a HI-TEC). Anno jelentkeztem vadászpilótának is, várpalotán részt-vettem a teljes orvosi és pszichés felméréseken. Ugyan majdnem mindenben megfeleltem vadászpilótának, de a túl soknak minősített betömött fogaim miatt SAJNOS csak MI-24 harci helikopter pilótának engedtek volna menni. Arra meg nem mentem. De így is fontos helyeken voltam a katonaságnál. A repülés szeretete az csak a halállal múlik el, vagy mééég azzal sem !!!!!

(na... már lassan teljesen elmúlik a hirtelen jött őszinteségi rohamom...

)