Sose fogom megérteni hogyan tudod összeegyeztetni pl ezzelComing out (szerintem ezt senki se tudta)
Igen Putyinszoponc sajnos nem fizetett vagyok!
És imádom Őket!
Pusszancs![]()
Igen igen! Számtalanszor is itt is közöltem már ezt...ez más...tudom mire gondolsz...más kor volt...Fater csapatai mások voltak...A SZU teljesen más tészta volt, mint ahogy viszonyul most az OF, az EU-hoz..... Viszont egy tuti ...Fater mint a ringlispil forog a sírjában ezektől a műnackó szaroktól, akiket annak idején ő is csak röhögve kihasznált.... Ha felébredne ma az én Hősöm Peiper, és meglátna egy neki SS felvarrót mutogató ukránt, röhögve lőné fejbeSose fogom megérteni hogyan tudod összeegyeztetni pl ezzel
Ennek ellenére ők azt hiszik hogy hűűű de kurvára közük van a nemzetiszocihoz 
Ezért nem minden szar Izraelben sem!
Gal Gadot már amúgy is öreg, 39.Ha nőkről van szó mindig választanod kell![]()

Szeretem a MILF csajokat, plusz nálam fiatalabb szóval nincs gondGal Gadot már amúgy is öreg, 39.
Ő meg 23.
![]()
A 23 évesekkel amúgy is csak a baj van mást sem akarnak csak bulizni meg piálni meg naponta 3-4-szer szexelni. Ki a fene bírja azt már az én koromban 
Mondjuk lehet ezért pont szájon törölneSzeretem a MILF csajokat,
Jaaa, bírni azt én sem már. De éhes gyesznó...plusz nálam fiatalabb szóval nincs gondA 23 évesekkel amúgy is csak a baj van mást sem akarnak csak bulizni meg piálni meg naponta 3-4-szer szexelni. Ki a fene bírja azt már az én koromban
![]()
Figyi, nekem már a heti egyszeri is bőven elégMondjuk lehet ezért pont szájon törölne
Jaaa, bírni azt én sem már. De éhes gyesznó...

Amúgy lehet frigid és akkor megússza az ember, hogy szexelni kelljen veleFigyi, nekem már a heti egyszeri is bőven elég![]()

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..