És acél kemény tekintet
![]()
Ez egy jazz átirata. Tudnak a fiúk !

Az eredeti viszont már a történelem része. A maga idejében szenzáció volt a klipel együtt. Szerintem EMMI-t is nyert vele anno.
Az eredeti viszont már a történelem része. A maga idejében szenzáció volt a klipel együtt. Szerintem EMMI-t is nyert vele anno.
Az indiai változaton végig röhögtem. Bollyvood és az indiai video és film piac az egy világa világban, saját fogyasztói társadalommal. Egyébként indiának van rengeteg popzenei sztárja, és vannak nem koppintott világszínvonalú zenéi és videoi, de nemigazán terjednek át a nyugati világra. Igaz ez más ázsiai popzenékre is. Ezért volt meglepő pld. a Gangnam Star sikere, amelyik vezette egy ideig a youtube legtöbbet játszott videók listáját is.Legyen itt egy harmadik verzió is:
  12 jelölést kapott 84-ben, ami rekord, ebből 8-at el is nyert. A zenei szakma ma is úgy beszél róla hogy a valaha volt legjobb album. "Az albumot a kritikusok és a publikációk gyakran minden idők egyik legnagyobb albumának tartják."

Közép-Ázsiának is megvannak a maga "rejtett" értékei (modern)zeneileg.Egyébként indiának van rengeteg popzenei sztárja, és vannak nem koppintott világszínvonalú zenéi és videoi, de nemigazán terjednek át a nyugati világra. Igaz ez más ázsiai popzenékre is. Ezért volt meglepő pld. a Gangnam Star sikere, amelyik vezette egy ideig a youtube legtöbbet játszott videók listáját is.
 Szeretem a szikh zenét.A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..