Csak hogy stílszerű legyek, @Pogány -nak küldöm ezt a dalt. (Persze mindenkinek is.)
Arra az esetre, ha sokáig köti méd az ebet a karóhoz... T-72 témában.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Klasszikus, klasszikusCsak hogy stílszerű legyek, @Pogány -nak küldöm ezt a dalt. (Persze mindenkinek is.)
Csak hogy stílszerű legyek, @Pogány -nak küldöm ezt a dalt. (Persze mindenkinek is.)
Ahogy hazaértem a magamévá teszem.Klasszikus, klasszikus
Kérlek nézz utána, mert ez így nem igaz. Ismered a szövegét a dalaiknak, mert a hangzással semmi baj, de a mondóka a lényeg.
Itt kellene folytatni.Mi ebben a két szövegben a szélsőjobboldali?
The HU - Юу вэ, юу вэ юу (Yuu ve, yuu ve yuu) dalszöveg + Magyar translation
A 'Юу вэ, юу вэ юу (Yuu ve, yuu ve yuu)' (The HU (Хү) elöadásában)lyricstranslate.com
The HU - Чонон сүлд (Wolf Totem) dalszöveg + Magyar translation
A 'Чонон сүлд (Wolf Totem)' (The HU (Хү) elöadásában) forditása Monlyricstranslate.com
bárki utánanézhet ha valami gyanús szimbólumot talál ez a mongol banda annyira tűnik nácinak mint a dalriada vagy az ismerős arcokItt kellene folytatni.
Amúgy sejtem mi üthette ki paránál a biztosítékot, de az a szimbólum arrafele mást jelent mint felénk.
Ilyen alapon nagyon sok nép Himnuszának a szövege tele van szélső jobbos elemekkelItt kellene folytatni.
Amúgy sejtem mi üthette ki paránál a biztosítékot, de az a szimbólum arrafele mást jelent mint felénk.
Éltél az említett környéken? Amennyiben nem, kérlek ne mondj véleményt.Itt kellene folytatni.
Távolról sem. A zenekar deklaráltan szélső jobbos, mondjuk engem ez abszolút nem zavar, az viszont igen, hogy pályán kívülről mond néhány személy véleményt.Itt kellene folytatni.
valami bizonyítékot dobjál már mert minden mainstream rock/metal lap promózta meg írt róla, kcisit kínos lenne ha mongol fasisztákról lenne szóTávolról sem. A zenekar deklaráltan szélső jobbos, mondjuk engem ez abszolút nem zavar, az viszont igen, hogy pályán kívülről mond néhány személy véleményt.
tehát hülyeséget beszélsz nemgond, további szép napot!Google a te barátod. Olvasgass kicsit többet és rendkívül bölcs leszel.
Ezt a kiscsajt kamázni fogod ! Nagyon jó hangja van J.Fla a művész neve !Nah igazi HTKA gyöngyszem:
"katonaruha"
EDM zene
"kannás ázsiai"
Az ilyenek akkor véreznek el a meghallgatáson, amikor mondják nekik, hogy ok de közben táncolj is.Ezt a kiscsajt kamázni fogod ! Nagyon jó hangja van J.Fla a művész neve !
Helyesen írni sem gond, részedről másoknak beszólni sem gond, további szép napot.tehát hülyeséget beszélsz nemgond, további szép napot!