Az elején, amikor arról beszélt,hogy addig szeretne az Északi-sarkig eljutni míg az el nem tűnik, és ezt a tudósok 2021-re teszik, akkor majdnem úgy döntöttem, hogy ennyi elég volt mára a "jóból" de aztán végignéztem, természetesen így, hogy nem ismerem az emberkét , egy videó alapján nem tudom megítélni, hogy milyen ember, de nekem az jött le az Északi- sarki útja kapcsán,hogy ahogy ő azt meg akarja valósítani azt bármelyik 80 és a halál között lévő nyugdíjas meg tudja csinálni.
Csodálom a türelmedet :D

Dezső András utána járt egy kicsit.

Ez a kedves szakács sajnos nagyon hatékony volt nők és gyerekek gyilkolásában.
Igen, de ez nem vàltoztat à tényen hogy mi volt. Védteleneket gyilkolni nem nagy szám, ahhoz semmiféle speciális képzés nem kell, csak mentális problémák. Több emberrel beszéltem akik együtt szolgáltak vele anno, egy szerencsétlen fasz volt akinek a múltját felfújta a média.

Ez nálunk legális?

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: Wilson
Talán itt a helye: magyar zsoldosokból álló csoport alakult, ami később külföldiekkel is kiegészülhet.

Különleges katonai feladatokra alakul itthon egy magánvállalkozás - a témában a cég vezetőjét, Bagjos Richárdot kérdeztük...

• Vicces
Reactions: gepard145

Az elveszett táblagép és a titkos dokumentumok

A nyomok egy orosz árnyékhadseregre mutatnak
https://www.bbc.co.uk/news/extra/8iaz6xit26/the-lost-tablet-and-the-secret-documents

Wagner: A líbiai orosz zsoldosmisszió skálája lelepleződött​

https://www.bbc.com/news/world-africa-58009514
Olvastam ezt a híradást, dehogy mostanában Angliában mindig találnak egy elhagyott tabletet/esőáztatta íratköteget amelyek valamilyen titkos/szaftos információt tartalmaznak:). Imádom az ilyen véletlen egybeeséseket:)

Olvastam ezt a híradást, dehogy mostanában Angliában mindig találnak egy elhagyott tabletet/esőáztatta íratköteget amelyek valamilyen titkos/szaftos információt tartalmaznak:). Imádom az ilyen véletlen egybeeséseket:)
Látod! Figyelmesen járkálnak az utcán. Mi meg nem figyelünk oda, mert el vagyunk foglalva a saját bántunkkal. :D

• Tetszik
Reactions: Wilson
Látod! Figyelmesen járkálnak az utcán. Mi meg nem figyelünk oda, mert el vagyunk foglalva a saját bántunkkal. :D
Én bezeg figyelek és találtam is múlt hónapban a parkolón egy memóriakártyát, csak még nem mertem megnézni (nem szeretem ismeretlen USB-kat vagy mémóriakártyákat tenni a gépbe), pedig mekkora dolgok lehetnek rajta. :cool::oops: