[HUN] Katonai drónok beszerzése

Jemenben???

Egyébként ha ők használják, akkor lesz pénz a fejkesztésre és élesben is tesztelve lesz.
Az első török eresztés már elég régen náluk van (ha jól emlékszem 4-5 éve). És szerintem a tapasztalatok alapján vették meg a tech transfert, és idén márciustól már otthon is gyártják. Elvileg 6 gép fog még idén elkészülni. Ráadásul a Karayel-S-ből, a nagyobb fesztávolságúból, amivel több fegyver is vihető.

• Tetszik
Reactions: SilvioD
A Karayel a Vestel és egy szaúd-arábiai magáncéggel kötött megállapodás eredményeként készül. Valószínűleg nem másról van szó, mint egy szaúdi magáncég játékáról, amellyel a katonaságnak ad el "hazai" címkével ellátott termékeket. Isten tudja, hogy csak összeszerelték az összetett hajótestet és a redundáns repüléselektronikát. A szaúdiak nem törődnének vele, amíg a cég a katonaság számára elvégezné a termék általános karbantartását.

• Tetszik
Reactions: Vogon
Az első török eresztés már elég régen náluk van (ha jól emlékszem 4-5 éve). És szerintem a tapasztalatok alapján vették meg a tech transfert, és idén márciustól már otthon is gyártják. Elvileg 6 gép fog még idén elkészülni. Ráadásul a Karayel-S-ből, a nagyobb fesztávolságúból, amivel több fegyver is vihető.
Kecskemétre is az SU-t hozták el...!

• Tetszik
Reactions: Törölt tag
Ne, nem és nem! Ne ez a rusnyaság legyen már! :D Én már a fekete mágiához nyúltam csak ne a karaj legyen

• Vicces
Reactions: Pogány
Ne, nem és nem! Ne ez a rusnyaság legyen már! :D Én már a fekete mágiához nyúltam csak ne a karaj legyen
Értem én hogy mindenkinek más jön be ... de azért rusnyának nevezni szegény lányt
bMf2JM1.png
:(