Másold be simán a linket szövegként.Itt a google által letárolt változat:
[/URL]
Szerk: Na mind1 a fórummotor elbarmolja
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Másold be simán a linket szövegként.Itt a google által letárolt változat:
[/URL]
Szerk: Na mind1 a fórummotor elbarmolja
Még sikerult valahogy kihámoznom a tesztelt típusokat :Két nappal ezelot megjelent a dailysabahban egy cikk, amihez már nem lehet hozzáférni (torolték volna valamiért?):
Hungarian delegation to visit Turkey to test local UAVs
Már csak anyit tudok a googleból kihalászni belole, hogy:
"A Hungarian Defense Ministry delegation will pay a visit to Turkey to examine and test the country's unmanned combat aerial vehicles (UCAV) ..."
Ma viszont megjelent egy újjab a lengyel érdeklódésról, és ott negint csak azt nyomják, hogy Bayraktan mellet Anka is menne Európába: https://www.dailysabah.com/business...n-acquire-turkish-bayraktar-tb2-combat-drones
Képet csináltam inkább, sorban vannak:Másold be simán a linket szövegként.
Simán eltudom képzelni,hogy csak úgy mint a Gidránnál török drónt veszünk amit Magyarországon akarunk majd gyártani és telepakoljuk majd német/zsidó technikával,szenzorokkal stb.Minden bizonnyal :-D
Vannak ilyen véletlenek.
Teljesen rendben is lenne így.Simán eltudom képzelni,hogy csak úgy mint a Gidránnál török drónt veszünk amit Magyarországon akarunk majd gyártani és telepakoljuk majd német/zsidó technikával,szenzorokkal stb.
Ez csak a Maróth féle beígért látogatást taglalja, de az Anka (wish-es predator ) nagyon ki van emelve.Képet csináltam inkább, sorban vannak:
Tegnap már linkeltem egy cikket kb. ugyanezzel a szöveggel...Képet csináltam inkább, sorban vannak:
Simán eltudom képzelni,hogy csak úgy mint a Gidránnál török drónt veszünk amit Magyarországon akarunk majd gyártani és telepakoljuk majd német/zsidó technikával,szenzorokkal stb.
Elolvastam a lengyel hozzászólásokat. Hát a többség nem örül. Azon megy a siránkozás, miért nem maguk fejlesztenek, gyártanak. Az amcsi használt xaroktól meg földhöz verik a seggük. Van gond bőven....
Ne aggódj, többeknek kevés a magyarja néhány magyar mondathoz.Azért akartam angolul megírni a mondatot, mert a magyar nyelvem kevés volt néhány mondathoz, de úgy gondoltam, hogy a fórumban nem beszélnek angolul, és úgy döntöttem, hogy megpróbálom, gondolom, hogy rossz volt, mert a szerkesztés gomb nem jelent meg.
Tessék:Másold be simán a linket szövegként.
Nem lehet, hogy részben protokoll látogatásra hívták őket?Véletlen lenne hogy épp most ment ki a magyar küldöttség nézelődni?
Hát sztem több ország ott lehet vmi bemutatóteszten. Túl nagy véletlen lenne, hogy a lengyel illetékesek is ma posztoltak a török drónokról.Nem lehet, hogy részben protokoll látogatásra hívták őket?
Akár,de szerintem ha török drónokat veszünk akkor az lesz az egyik fő érv a megvásárlásuk mellett,hogy a törökök tokkal-vonóval eladják nekünk az egész cuccot és így magunk tudjuk azt fejleszteni,egy amerikai vagy izraeli vásárlás esetén egy ilyen verziót én személy szerint elképzelhetetlennek tartok,ráadásul egy ilyen verzió jól beleillene a Rheinmetall elképzeléseibe is.Mi lenne az ellenkezőjével? A T129 fő kamerája Aselsan Aselflir 300T IAI Heronnal.
Erre gondoltam én is.Hát sztem több ország ott lehet vmi bemutatóteszten. Túl nagy véletlen lenne, hogy a lengyel illetékesek is ma posztoltak a török drónokról.
A Magnussal a jövőben már nem nagyon kell számolni, úgy tudom menekülnek onnan az alkalmazottak. A mérnökök biztosan. Nincs megrendelésük.Magnus gyárt kompozitot nem?
Akár,de szerintem ha török drónokat veszünk akkor az lesz az egyik fő érv a megvásárlásuk mellett,hogy a törökök tokkal-vonóval eladják nekünk az egész cuccot és így magunk tudjuk azt fejleszteni,egy amerikai vagy izraeli vásárlás esetén egy ilyen verziót én személy szerint elképzelhetetlennek tartok,ráadásul egy ilyen verzió jól beleillene a Rheinmetall elképzeléseibe is.
És a nigeriai bombaüzlet?A Magnussal a jövőben már nem nagyon kell számolni, úgy tudom menekülnek onnan az alkalmazottak. A mérnökök biztosan. Nincs megrendelésük.
A Magnus kompozit alapanyagokból (Üveg-/szén-szál "szövet", +műgyanta, vagy ennek előgyártott verziója a "prepreg", és ezekből) gyárt repülőgépet, ami az Ultra-Light(UL: nemzetközi rep-szövetségnél meghatározott gép-kategória) és kevéssel e feletti (start-súlyú) repülőket jelenti, drón-szempontra átfordítva/becsülve a nemzetközi szervezet súlyelőírásaiból közelítőleg: 500-600 kg starttömegű drónok alakíthatók ki a Magnus(jelenlegi) gépeiből, kb. 200-300 kg hasznos terheléssel.A magnus ultrakönnyű repülőgépeket és hozzá való kompotizitot gyárt.