[BIZTPOL] Magyarország

Te total keszen vagy, baszki. A Szajer buziszerkoban csatornan lemaszva (!) menekult a lockdown alatti buzipartibol, mert keptelen volt megallni, hogy ne kapjon a szajaba valamit aznap este, az ugye "osszeeskuves" volt (es ha igen? A Szajer nem birt uralkodni magan), de egy fiatal no bebaszarint a sajat, privat, zart eskuvojen es egy ilyen otvaros, ghoreny feregnyulvany oldal, mmint a VH ezt kiplakatolja, akkor szegyellje magat a kiscsaj...?

Nem tudom, te hol nottel fel, de valami ritka egy sotet hely lehet... es meg te beszelsz etikettrol, baszki. Elkepesztoen alacsony EQ meg logika, de komolyan.

Mi a rak van...? :eek:
Huh, ezt a sotetseget, baszki.
Nocsak talan nem ott voltal te is Szajerral hogy ennyire informalt vagy?
Szajer szintugy a sajat privi bulikajan vett reszt, ami raadasul egy snassz hetvegi buli volt. Ez a hazatlan ribanc meg szintugy a sajat bulikajan, allitolag elete legfontosabb napjan nem birt a termeszetevel. Szajert eltakaritottak, mert jujj. Na varom hogy ez a no is eltakarodjon de nem akar, meg magasztaljak baxki. Parades egy ertekrendetek van, arrafele ahol eltek az a normalis ha egy menyasszony az asztal alatt fetreng, sot mit normalis, dicseretes, mert mirol szolna masrol egy eskuvo ha nem a kotta mak menyasszonyokrol nem?

Minek? Le van oltva az orszag zome, akinek meg nem kell az oltas az vessen magara
Kb egy hónapja hetente duplázódik a fertőzöttek száma. Jelenleg 6000 eset/napnál tartunk. Jövő héten jó eséllyel 10k/nap lesz. Ez nagyjából azt jelenti h 1 max 1,5 hét alatt összeomlik az eü rendszer. De ha mégis megfogta valahogy a járványt, akkor is megszűnt a nem covid eü ellátás. Szóval oké....
Aki Magyarország állampolgárainak egy részének képviseletét látja el az EU. parlamentjében az tudjon viselkedni, minden körülmények között.
Lásd még Borkai, Szájer?

Persze, meg lemaszott a harmadikrol az ereszcsatornan egy szal faxban, illetve egy szal hatizsakban, kozel hatvan evesen. :D
Mondjuk amig nem tudod mi a kulonbseg a menyasszony es a feleseg fogalma kozt addig nehez am veled.
Igen, egészen addig volt meztelen, amíg a videó be nem lett mutatva. Utána pillanatokon belül lekerült a meztelenségi téma a porondról. Valahogy a videó is gyorsan süllyesztőbe került. Szájer hülye volt, de szerintem és még sokak szerint egy jól felépített provokáció volt.

Kb egy hónapja hetente duplázódik a fertőzöttek száma. Jelenleg 6000 eset/napnál tartunk. Jövő héten jó eséllyel 10k/nap lesz. Ez nagyjából azt jelenti h 1 max 1,5 hét alatt összeomlik az eü rendszer. De ha mégis megfogta valahogy a járványt, akkor is megszűnt a nem covid eü ellátás. Szóval oké....

Lásd még Borkai, Szájer?
Wittinghof?? Kokós kispesti MSZP??
A fideszesek mind lemondtak, az ellenzéki mind poziban maradt.

Do you feel the difference?

Nem, nem érzem. Csak Budapest és fél Pest megye bánta, hogy Borkai "megbukott" ja nem...
Tudod engem nem zavar, hogy a sok hü.e pesti megszívta. Nem gondoltam volna soha, hogy egy mérnök Tarlóst lecserélnek egy ostoba bőcsészre. De ha ez nekik jó a dugó, a pofátlan lopás még 3 évig, a hajléktalan ja bocs mobil trágyázók a kosz egyék meg amit főztek. Bezzeg Győrben nem ekkora balfaszok az emberek!

Lásd még Borkai, Szájer?
Őket sem védtem! Te miért véded ezt a nőt? Talán, mert ellenzéki?

Macron aktiválja az embereit

Egyeztettek többek között a Transparency International vezetőjével, a CEU igazgatójával, a Telex főszerkesztőjével, valamint Márki-Zay Péter közös ellenzéki miniszterelnök-jelölttel is. Természetesen találkoztak két momentumos politikussal is, Cseh Katalinnal, akivel egy frakcióban ülnek az Európai Parlamentben, és Orosz Annával, a párt alelnökével, aki Fekete-Győr András lemondása óta ideiglenesen a pártelnöki teendőket ellátja.

Francia EP-képviselők: Nem fogunk beleavatkozni a magyar választásba, de szeretnénk változásokat látni

Mi lenne, ha be szeretne avatkozni??? Légicsapás?? Most csak a fejlesztési pénzek vannak részben elzárva és folyamatos politikai nyomás európai bírósági oldalról.
A Momentum a franciák kreálmánya. Olyan is ...

Szalay Annamária megvan? Miközben azon gúnyolódott a ballib sajtó, h a hajaismilyenmár, az paróka volt, mert rákkal küzdött. És amikor meghalt, még akkor sem volt egyikben sem annyi, h bocsika, lehet, h túlléptem 1-2 határt.
Mocskos ballibsevikek. Rohadjon meg az összes függetlenobjektív f.szfej!

Na megszólalt a Szájer-szakértő.... Megint.
Inkabb az vagyok, mint kamu kommenteket terjeszto, mint egyesek... :oops:

Folyamatosan degradálod a fórumtársakat, pedig ezért a viselkedésért már szólt az admin többször is. :oops:
Te meg valotlansagokat adsz masok szajaba, aztan amikor kiderul, lapitasz.
Most meg itt gerjeszted a tuzet... mondjuk "karakteres" viselkedes, az biztos.

Ahogy Szájer is. Csak ugye az esküvőjén az eu fele bebaszott, buzi orgiákon viszont kevesebben vettek részt...
A bú.i lemondott önként. A részeg, elfogadhatatlanul viselkedő EU. képviselőnő megtette? Dehogy tette! Sőt, még talán büszke is milyen változatosan tudja képviselni a választóit.
Csak kérdezném? Most milyen zászló alatt hajózól? :)