Ami lehet akarmi, pontosan erre gondolt o is, igen.
A szabad valasztasok idegesitoek, de jobbat meg senki nem talalt ki.
Nem, toled elteroen en beszelek nyelveket es kepes vagyok megerteni a milliardnyi kulonbozo beszamolot, valoban.
Lehet, hogy feletek egy fiatal himringyok altal szervezett fizetos buziparti mindossze "snassz hetvegi buli", de szerintem ezzel elegge kulonallsz az orszag es jo sansszal Europa nagy reszetol...
FYI no judgment though, to each his own - azt csinalsz privatban, amit akarsz felolem.
Emellett ugye lockdown volt, az egesz illegalis volt, raadasul az idiota az egyik legmagasabb rangu es befolyasu EU parlamenti tagkent csinalta mindezt kulfoldon, 100 szolgalat szeme elott, majd buziszerkoban lemaszott a csatornan, baszki, A CSATORNAN, drogokkal a taskajaban.
Erted... erted?
FYI altalaban hazatlan az, aki hazatlanozik, ez mar egybites orbakolas. (En sem kedvelem, de amit itt eloadsz, az a minosithetetlen legalja gyulolkodes, csak szolok.)
Egyreszt nem a te "legfontosabb napod", sem mase, masreszt eleg rohejes demagogia (mitol lenne fontosabb, mint peldaul az elso gyerek szuletese, az anyja, apja, ferje halala majd stb, ertelmetlen klise), harmadreszt a sajat, privat, zart rendezvenyen ugy mulatott, ahogy akart.
Erted: nem sertett torvenyt, nem kulfoldon, nem csucsbeosztasu, az orszag paneuropai, sot nemzetkozi kepviselojekent, nem probalt drogokkal a taskajaban buziszerkoban csoveken lemaszva rendorok elol menkulni himringyok illegalis fizetos partijarol es igy tovabb.
Lasd fenn. Szajer pontosan tudta, mit kockaztat, amikor nem birta ki, hogy ne legyen tele a szaja aznap este.
Hasonlo stilusban valaszolok, hatha igy atmegy: parades egy ertekrended van, amikor te vilagvegeharminckettorol bele akarsz abba is szolni, hogy valaki hogy szorakozik a sajat, zart, privat rendezvenyen, amihez kutya kozod nincs es semmi torvenyserto nem tortent, de meg vallalhatatlan sem - ki kivancsi a te erkolszcsoszkodesedre, plane ugy, hogy meg az alapveto kulonbsegeket sem vagy kepes felfogni peladul Szajer meg ezen eset kozott, hiaba magyarazzuk neked fel napja...?
Nem fog PR dijat nyerni, az tuti, de ugyanakkor tenyleg maganugye, nem valamifele botranyosan erkolcstelen dolog (en gyakorlo katolikuskent mondom ezt), nem volt szexorgia stb, mig az egesz cikk egy okadek, mert teljesen privat volt. Egyebkent ugyanigy undoritonak talalom, amikor azon csamcsognak, ki milyen eskuvot tartott a masik oldalon, nekem az egesz vegtelenul prolitempo, a sok erkolcscsosszel egyetemben.
Szoval akkor meg mindig ott tartunk hogy Szajar? 15 ev mulva is ezt az egy palit, jah meg a Borkait huzzatok elo a kalapbol ugye?
Eletuk legfontosabb napjat pontosan ok emlitettek, az ifju par. Hogy Szajer buziszerkoban (kinek mit jelent ez passz), vagy puceran, vagy sportszerkoban volt az folyton valtozik az fantaziatoknak megfeleloen. No de a Katka, aki detto csucsbeosztasu, Eu parlamenti kepviselo az eskuvoi hacukaban 100 szolgalat szeme elott megtehet barmit. Je, a kepek is csak kikerultek valahogy.
Na es ha tetszik ha nem ezek a Berggel sima hazatlan, gyokertelen paros csak. Maradhattak volna nyugodtan a nagy vizen tul, nem is ertem miert ide csoppentek. Eletuk tobb mint felet mas orszagokban eltek le, nem ide szulettek, ezek a mi Szakasviliink.
Latom a "hazatlan" szo sziven utott, hat tudod kis hazankhoz kepest pontosan te irogatsz ide vilagvegeharminckettobol csak tudnank hogy minek. Nah, menj aludni mostanra mar biztosan eleg sok mindent csinaltal.
Egyebkent nyugodj meg, mostanra mar megmagyaraztak hogy nem is volt reszeg, nem a fogsorat kereste ahogy en tippeltem, hanem el akart bujni nehogy ellopjak, az ilyen lonyal Aperoloktol amugy se lehet berugni.