M
molnibalage
Guest
Érdekes dolgok vannak függesztve, jóformán az összes pilonra:
Mi? Nem tudom megállapítani mi. Mert vagy üres, vagy az összesen ugyanaz van, amiről lövésem nincs micsoda.
Miért két darabból áll a kép?
Érdekes dolgok vannak függesztve, jóformán az összes pilonra:
Nekem az orosz SDB-nek tűnik.Mi? Nem tudom megállapítani mi. Mert vagy üres, vagy az összesen ugyanaz van, amiről lövésem nincs micsoda.
![]()
Hát, éppenséggel lehetne, de akkor vezérsíkok és minden nélkül?Nekem az orosz SDB-nek tűnik.
Azért gondolom mert annak is hülye formája volt, ha jól emlékszem.Hát, éppenséggel lehetne, de akkor vezérsíkok és minden nélkül?
Mert sehol nem látni azokat.
Igen, szerintem is azok a konténerek lesznek, nem valami új orosz vepön.Valami optikai cuccok lehetnek,láttam már hasonlót kínai gépen és orosz gépeken,akkor azt hittem tgp
Hogy miért van két darabból a kép, azt nem tudom.Mi? Nem tudom megállapítani mi. Mert vagy üres, vagy az összesen ugyanaz van, amiről lövésem nincs micsoda.
![]()

Van egy-két nagyon erős jelenet, jól elkapott pillanat, főleg a lövészeteknél. A gépágyú elég pontos.
Jó kis válogatás. Szu-27SzM/SzM3, Szu-30M2, Szu-30SzM, néhány Szu-35Sz és Szu-34-es is látható.
Utó gyújtása van vissza kell venni az elosztó fedélen pár fokot! LOL
Gyönyörűek! de ha ezek nagyjából aktuális felvételek. akkor elég szomorú, hogy R-27 van mindenhol. Vagy ezeket már csak ellövik és kirepülik az idejüket? Gondolom nem gyártják már ugye?Van egy-két nagyon erős jelenet, jól elkapott pillanat, főleg a lövészeteknél. A gépágyú elég pontos.
Jó kis válogatás. Szu-27SzM/SzM3, Szu-30M2, Szu-30SzM, néhány Szu-35Sz és Szu-34-es is látható.
R-27T-t használnak Szíriában és odahaza is.Valamiért Szíriában is használják hiába van ott az R-77-1. Az még érthető lenne, ha csak otthon air policingre R-27-et használnának, arra még sok is.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..