M
molnibalage
Guest
Érdekes dolgok vannak függesztve, jóformán az összes pilonra:
Mi? Nem tudom megállapítani mi. Mert vagy üres, vagy az összesen ugyanaz van, amiről lövésem nincs micsoda.
Miért két darabból áll a kép?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Érdekes dolgok vannak függesztve, jóformán az összes pilonra:
Nekem az orosz SDB-nek tűnik.Mi? Nem tudom megállapítani mi. Mert vagy üres, vagy az összesen ugyanaz van, amiről lövésem nincs micsoda.
Hát, éppenséggel lehetne, de akkor vezérsíkok és minden nélkül?Nekem az orosz SDB-nek tűnik.
Azért gondolom mert annak is hülye formája volt, ha jól emlékszem.Hát, éppenséggel lehetne, de akkor vezérsíkok és minden nélkül?
Mert sehol nem látni azokat.
Igen, szerintem is azok a konténerek lesznek, nem valami új orosz vepön.Valami optikai cuccok lehetnek,láttam már hasonlót kínai gépen és orosz gépeken,akkor azt hittem tgp
Hogy miért van két darabból a kép, azt nem tudom.Mi? Nem tudom megállapítani mi. Mert vagy üres, vagy az összesen ugyanaz van, amiről lövésem nincs micsoda.
Van egy-két nagyon erős jelenet, jól elkapott pillanat, főleg a lövészeteknél. A gépágyú elég pontos.
Jó kis válogatás. Szu-27SzM/SzM3, Szu-30M2, Szu-30SzM, néhány Szu-35Sz és Szu-34-es is látható.
Utó gyújtása van vissza kell venni az elosztó fedélen pár fokot! LOL
Gyönyörűek! de ha ezek nagyjából aktuális felvételek. akkor elég szomorú, hogy R-27 van mindenhol. Vagy ezeket már csak ellövik és kirepülik az idejüket? Gondolom nem gyártják már ugye?Van egy-két nagyon erős jelenet, jól elkapott pillanat, főleg a lövészeteknél. A gépágyú elég pontos.
Jó kis válogatás. Szu-27SzM/SzM3, Szu-30M2, Szu-30SzM, néhány Szu-35Sz és Szu-34-es is látható.
R-27T-t használnak Szíriában és odahaza is.Valamiért Szíriában is használják hiába van ott az R-77-1. Az még érthető lenne, ha csak otthon air policingre R-27-et használnának, arra még sok is.