Szu-27 / Szu-30 / Szu-33 / Szu-35 Flanker (Szuhoj)

Mi? Nem tudom megállapítani mi. Mert vagy üres, vagy az összesen ugyanaz van, amiről lövésem nincs micsoda.
Miért két darabból áll a kép?
file.php

Valami optikai cuccok lehetnek,láttam már hasonlót kínai gépen és orosz gépeken,akkor azt hittem tgp

Jó kis szunyóka a nagy gép árnyékában:

294579.jpg

Érdekes látni a hajófedélzeti üzemre méretezett, az ismerős szovjet alacsonyabb nyomású szárazföldi ballonoktól eltérő, jobban felfújt, hajófedélzeti futókerekeket.
Ha nem volna a szabványos zöld felni festés, olyan "nyugatiasnak" tűnne az egész.

Sajátosan fordított kontraszt a nagyon kecses, nagyon nyugati Rafale főfutókereke a szinte "szovjet hatású" ballonjaival :)

Van egy-két nagyon erős jelenet, jól elkapott pillanat, főleg a lövészeteknél. A gépágyú elég pontos.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Jó kis válogatás. Szu-27SzM/SzM3, Szu-30M2, Szu-30SzM, néhány Szu-35Sz és Szu-34-es is látható.

Van egy-két nagyon erős jelenet, jól elkapott pillanat, főleg a lövészeteknél. A gépágyú elég pontos.

Jó kis válogatás. Szu-27SzM/SzM3, Szu-30M2, Szu-30SzM, néhány Szu-35Sz és Szu-34-es is látható.

Videót elnézve csak egy kérdés merült fel bennem......
-Naoszt..?!
Milyen sűrűn mossák azt a "fírhangot"?

Gyönyörűek! de ha ezek nagyjából aktuális felvételek. akkor elég szomorú, hogy R-27 van mindenhol. Vagy ezeket már csak ellövik és kirepülik az idejüket? Gondolom nem gyártják már ugye?

Valamiért Szíriában is használják hiába van ott az R-77-1. Az még érthető lenne, ha csak otthon air policingre R-27-et használnának, arra még sok is.