Én nem vagyok biztos benne, hogy mindennek mindent kell tudnia saját maga. Pont a példádban van a Lynx CSV, ami mondjuk ott lesz a csapatnál, amelyik ezt a tornyot ki akarja mozgatni valahová. A bázison simán felpakolja egy ilyen Lynx akár 10 teherautóra is a cuccot (a harcoló alakulat indulása előtt, amit kísérni fog), amik előző nap még ellátmányt logisztikáztak és egyfelől olcsóbb a gépjármű beszerzése, hiszen nem kell 10 darura költeni ha már megvettük egy másik járművön, ami még ennél is fontosabb lehet, hogy nem lesz a hadsereg rutinjába belekódolva, hogy cél géppel kell dolgozni, mert bármelyik gép alkalmas rá, ha felrakják a hátára.
Nem tudom, hogy egy 5 tonnás daru mennyi lenne mondjuk egy HX3-ashoz képest. Nyilván ha 1%, akkor az nem tétel. De pont ennyire lenne logikus minden logisztikai járműre rápakolni egyet, hogy az áruk le- és felmozgatását önállóan el tudják végezni... mégsem terjedt el sem a magán szektorban sem a katonai beszerzéseknél. Ezért gondolom, hogy ennek az ára már egy beszerzésnél szempont, hogy szükség van-e rá vagy stabilan meg tudjuk oldani más gépekkel.