T
Törölt tag
Guest
Nem szoktam ott tankolni.![]()
Én is végszükség esetén, MOL-nál van -16ft/l-em, de lusta vagyok kimenni, OMV pont útba esik melóba menet

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nos, itt azért után kéne járni, hogy honnan van nekik.Meg a fogyasztásod is magasabb pár decivel ha ott tankolsz, mivel spórolnak az adalékokon, érezhetően jobbat ráz a motor ha Lukoil/OIL/Auchan takony van a tankban.
Ez kb. olyan városi legenda, mint a vizezett / rontott minőségű gáz.Még életemben nem tapasztaltam, hogy a kocsi reagált volna arra, hogy hol tankoltam.A fogyasztást nem figyelem annyira.
Igen. Többször láttam a balatoni kocsmasoron, hogy nagy kocsival jövők a gulyáslevest ott vették, ahol az a legolcsóbb (és legrosszabb) volt.Én igen, Suzukiba mindegy szerintem kb.De lehet látni ott sokmilliós autókat is tankolni valamiért... benzinen sóherkedik egy új Audi stb. tulaja? Ezt sem értem nagyon.
nalunk a matrican az autopalyan kepesek veszekedni.Én igen, Suzukiba mindegy szerintem kb.De lehet látni ott sokmilliós autókat is tankolni valamiért... benzinen sóherkedik egy új Audi stb. tulaja? Ezt sem értem nagyon.
Én igen: a 406-os Peugeot-m egy időben mindig fulladt, a szerelő nem talált hibát több próbálkozásra sem, mire elvittem egy francia autókhoz értő fickóhoz, aki egyből azt kérdezte hogy Lukoilnál tankoltam-e. Ezzel a probléma meg is volt oldva. Addig meggyőződésem volt hogy ez kamu, mind ugyanazt adják el.Még életemben nem tapasztaltam, hogy a kocsi reagált volna arra, hogy hol tankoltam.A fogyasztást nem figyelem annyira.
- Ennek a benzin ár befagyasztásának mi a jogalapja?
- Minek kellett? 2012 táján még drágább is volt relatív értelemben, akkor miért nem csinálták ezt?
- Ennyi erővel miért nem avatkoztak be korábban pl. a lakáspiaci folyamatokba vagy más téren?
Bezzeg Budapesten lehet, és nem adják ki a seprütárolót is, havi 80+rezsi+bútorkaució+3 hónap kaució+rezsikaució+kisfiszemfaszomért...Hogy képzeled el a lakáspiaci beavatkozást? Nyugaton igen, a balos kormányok maximálták a bérleti díjakat, pl. Berlinben. Eredmény: nem lehet lakást bérelni, sorbaállás van a bérlakásokért...
kihagytad a NER-t, szóval 6....Az lehet , hogy már nem volt gyarmatuk fizikálisan de a Holland Kelet Indiai és a Holland Nyugat Indiai társaságok illetve az első tőzsde plusz a zsidók számára vonzó gazdasági és vallási háttér egy olyan nagy vagyonú alapot biztosított ami a mai napig kihat ! A II. vh rombolása kevésbé érintette más államokat . Az meg , hogy a nagy olajválság elterelt őket a bicikli felé hát az is egy következmény !
1. I.VH , Trianon
2. II.VH
3. '48-as államosítás vele az ország pénzügyi és gazdasági elitjének elvesztése
4. 45 évig tartó Szovjet megszállás és rendszer .
5. Kárpótlásnak nevezett világra szóló csalás és lopás !
Így érthető vagyok , őket egyik VH se érintette olyan súlyosan mint minket !
Te visítoznál a legjobban ha felszaladna vagy 700Ft/l-re és parizeredért kétszer annyit kéne fizetned ! Amúgy van valami a világon (a biciklin meg az általános iskolai fizikán/metekon kívül ) aminek örülni tudsz ? Nem kell válaszolnod mert tudjuk , hogy nincs mert katód vagy alapból !Az esetleg cél.
Nem jogalap.
Milyen alapon határozza meg az állam, hogy mennyiért adható el egy termék?
Vagy bármi? Szolgáltatás ára?
Miért kellett volna lépni? Semmi extra nem volt ebben a benzinárban és állítólag kurva nagy jólét van.
2012-ben pont ennyi volt értékben a benzin, kb. feleekkora fizetések mellett.
Miért is kéne egy termék árába durván beavatkozni?
Ez érdekes, mert nyáron mindig a Lukoilnál tankolok (benzint), mert az van legközelebb...persze ez 2-3 tankolás csak.Én igen: a 406-os Peugeot-m egy időben mindig fulladt, a szerelő nem talált hibát több próbálkozásra sem, mire elvittem egy francia autókhoz értő fickóhoz, aki egyből azt kérdezte hogy Lukoilnál tankoltam-e. Ezzel a probléma meg is volt oldva. Addig meggyőződésem volt hogy ez kamu, mind ugyanazt adják el.
Miután kb semmi nincs itthon import nélkül, és nerián kívül az üzemanyag nem hatósági áras, így most is ez lesz.Te visítoznál a legjobban ha felszaladna vagy 700Ft/l-re és parizeredért kétszer annyit kéne fizetned ! Amúgy van valami a világon (a biciklin meg az általános iskolai fizikán/metekon kívül ) aminek örülni tudsz ? Nem kell válaszolnod mert tudjuk , hogy nincs mert katód vagy alapból !
Hűha....Te visítoznál a legjobban ha felszaladna vagy 700Ft/l-re és parizeredért kétszer annyit kéne fizetned ! Amúgy van valami a világon (a biciklin meg az általános iskolai fizikán/metekon kívül ) aminek örülni tudsz ? Nem kell válaszolnod mert tudjuk , hogy nincs mert katód vagy alapból !
Az megvan , hogy piac gazdaságban élünk ? Sőt követeltük 1990-ben , hogy abban élhessünk ! Tudod a kereslet határozza meg az árat !Bezzeg Budapesten lehet, és nem adják ki a seprütárolót is, havi 80+rezsi+bútorkaució+3 hónap kaució+rezsikaució+kisfiszemfaszomért...
Az megvan, hogy a vadkapitalista lakáspiacot nálunk hoztuk kb csak létre?Az megvan , hogy piac gazdaságban élünk ? Sőt követeltük 1990-ben , hogy abban élhessünk ! Tudod a kereslet határozza meg az árat !
A benzines a vizesedés miatt tud prüszkölni (a benzin szvattyú elkorrodál meg a tank is ) , míg a modern diesel megöli a szar szemetes/vizes/száraz gázolaj ! Télen a víz belefagyhat az üza szűrőbe és a gázolaj a mínuszokba ledermedhet (kiválik a parafin belőle ) nyilván tőlünk nyugatabbra (azt hiszem ott élsz ) ez annyira nem jellemző !Még életemben nem tapasztaltam, hogy a kocsi reagált volna arra, hogy hol tankoltam.A fogyasztást nem figyelem annyira.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..