Amatőr dolog. A profik elsőre a másodikat veszik.-az első cipő valószínűleg nem válik be.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Amatőr dolog. A profik elsőre a másodikat veszik.-az első cipő valószínűleg nem válik be.
Ez majdnem mindennel igy van!Amatőr dolog. A profik elsőre a másodikat veszik.
Üdv!
~ heti egyszeri, max 1 napos túrázáshoz, erdőjáráshoz vennék magamnak bakancsot.
itthon? terepfutó cipő, nem kell többÜdv!
~ heti egyszeri, max 1 napos túrázáshoz, erdőjáráshoz vennék magamnak bakancsot.
Az Altama Foxhound SR8-ról, ha van valakinek tapasztalata, és megosztaná, azt megköszönném, vagy ha van jobb ötlete, titkos tippje valakinek, ne tartsa vissza!
Köszi.
A neve is mutatja, hogy mire való. Nem túrázásra.itthon? terepfutó cipő, nem kell több
Hát eddig éppen columbia terepcipőket használtam, nincs semmi bajom velük, de bizonyos helyzetekben, pl. vízmosásokból ki-be mászkálva már nem éreztem biztonságosnak, kényelmesnek a lábamon + elkerülhetetlenül telement földdel, ezzel-azzal.itthon? terepfutó cipő, nem kell több
Javallom még az Olang termékeket sok volt már egyik se okozott csalódást és az ára is elviselhető . A La Sportiva már egy spéci túrázós márka kizárt , hogy ne találj megfelelőt . Mondjuk az ára is erősebb . De a Karrimor és a Merrell bakik is jók . Ha nem derogál azért a Decathlon saját márkás (Solognac) bakijai között is van nagyon jó és messze a legjobb ár/érték arányba !Hát eddig éppen columbia terepcipőket használtam, nincs semmi bajom velük, de bizonyos helyzetekben, pl. vízmosásokból ki-be mászkálva már nem éreztem biztonságosnak, kényelmesnek a lábamon + elkerülhetetlenül telement földdel, ezzel-azzal.
De a Karrimor és a Merrell bakik is jók.
A mészkő vágta sebek a bokámon üdvözölnek!itthon? terepfutó cipő, nem kell több
túlhájpolt.Az Olang gyereknek jó, a felnőtt cipői vadászatra jók. Salomon biztos jó, La Sportiva tuti, Scarpa is, Raichle drága, de nagyon jó. A Merell egy túlhákpolt márka.
Javallom még az Olang termékeket sok volt már egyik se okozott csalódást és az ára is elviselhető
A Merrellel én már többször megszívtam, a gumi részük valamiért nagyon tré és szó szerint darabokra esik. Egy hótaposó Merellel jártam már úgy hogy az első alkalommal a gumi szó szerint leszakadt a lábamról.
A Merrell túracipő talpa 10 év után leválik. Nem véletlenül és nem is a terheléstől függően. Hárman vettünk a baráti társaságból egy éven belül, és mindenkinek le is jött a talpa tizedik évben. kb. az új cipő árának a feléért tesznek rá új talpat. Mondjuk én inkább a kukába dobtam.A Merrellel én már többször megszívtam, a gumi részük valamiért nagyon tré és szó szerint darabokra esik. Egy hótaposó Merellel jártam már úgy hogy az első alkalommal a gumi szó szerint leszakadt a lábamról.
A Merell egy túlhákpolt márka.
10 év után ? LOL ! A szekrényben vagy vitrinben bírt ki 10 évet ? Mert nem aktív használatban az biztos ! 10 év után én is kukáznám !A Merrell túracipő talpa 10 év után leválik. Nem véletlenül és nem is a terheléstől függően. Hárman vettünk a baráti társaságból egy éven belül, és mindenkinek le is jött a talpa tizedik évben. kb. az új cipő árának a feléért tesznek rá új talpat. Mondjuk én inkább a kukába dobtam.
Csak túrázáshoz használtam, nem mindennapi használatra. Nyáron arra sem. A bőr részének, illetve a talp kemény részének nem volt semmi baja. A kettő közötti puha réteg egyszerűen szétmállott mindenkinél. Tipikus élettartam tervezés.10 év után ? LOL ! A szekrényben vagy vitrinben bírt ki 10 évet ? Mert nem aktív használatban az biztos ! 10 év után én is kukáznám !
Azért nagyon langymeleg lett a fórum. Alig van már anyázda. Egy-két okoskodás, meg jobbantudás, de hol vannak már a régi nagy hirigek. Hol vannak mondjuk Balázs és Zsolti hónapos banokra menő nagy csörtéi. Öregedés van, család, meg lenyugvás. Azok a régi jó dolgok...Azért ez a színvonal csökkenés nem az idő mindent megszépít effektusnak köszönhető?Régen is voltak a fórumon érdekes dolgok elég csak benézni pl a 2017-es év második felébe a visszajelzések topikba van ott minden a durva személyeskedéstől a tudom hol laksz és megveretés beígérésig minden.....
Vibram talpasak voltak? Azért kérdem, mert egy időben én is nézegettem, hogy mondjuk a Decathlon és társaiban is kapható többféle, nem Vibram talpazású Merrell. Akár még nem is olcsón, de rákeresve gyalázat értékelésekbe lehetett futni. Nekem eddig 4 Merrellem volt: 3 Moab Ventillator, 1 Interceptor(?). Strapabírósággal egyiknél sem volt gond.