[BIZTPOL] Magyarország

Más.

És ez az ember akart miniszterelnök lenni!

553263_karacsony.jpg

A választási gyozelmi beszéde közben azt hittem bepisil, vagy elsírja magát.

:rolleyes::D
Wahorn sosem volt szazas teljesen, itt meg a szokasos "kivulallo" provokator dumajat probalta eroltetni, de qrvara rosszkor es nagyon nem jo temaban, ritka gusztustalanul jott ki. Igy jar, aki oregen is ugy kepzeli, o meg mindig lazado es ilyesmibe bele kell mennie...

Wahorn sosem volt szazas teljesen, itt meg a szokasos "kivulallo" provokator dumajat probalta eroltetni, de qrvara rosszkor es nagyon nem jo temaban, ritka gusztustalanul jott ki. Igy jar, aki oregen is ugy kepzeli, o meg mindig lazado es ilyesmibe bele kell mennie...

Ez a tulok eddig akármiben szerepelt, csak fikázni tudott.
Nem sok kúltúr kör van, ahol elmegy a 8 éves kislányok bugyijába nyúlkálás, azért az elég csucskos, de neki belefér, no comment.
De lehet csak címplapra akart kerulni, Végül is sikerült.

• Tetszik
Reactions: jurgenbauer
Bizonyíték? Ja, igen, az nincs. Csak beleöregedett és már úgy nem megy, ha nincs csak állami megrendelés.

Viszont láttuk a NERen kívüli bűnözők hogyan adnak/bánnának több milliárdos ingatlannal pl. BuTapesten, és hogyan hülyítik a népet.

Amikor a Lackner-ügy van, jön egy feltupírozott, lackneri magasságúnak beállított Borkai-ügy. Csekkatkára "kémprogrambotrány", ingatlanmutyira pedig a Vitézy-félék vágyvezérelt, bizonyíték nélküli (tudjátok, Orbán veri a feleségét, meg hasonlók) vádaskodásai.) Oligarcházásra meg előkerül Bige, aki tényleg támogatja is a BALf.szfejeket.

Nem sok kúltúr kör van, ahol elmegy a 8 éves kislányok bugyijába nyúlkálás, azért az elég csucskos, de neki belefér, no comment.

A '68-asoknál belefért az ilyesmi, lásd a vörös Danit. A kultúrmarxista agenda egyik alapvető része a "szexuális felszabadítás", amibe bizony beletartozik a pedofília legalizálása, a gyerekek szexualizálása. Wilhelm Reich és társai a "fasizmus" előidéző okának a "szexuális repressziót" azonosították, és ennek ellenszereként a "teljes szexuális szabadságot", beleértve a gyerekek, illetve gyerekek és felnőttek között is. Wahorm még ezekben az időkben szocializálódott, amikor természetes volt ballibsi körökben erről nyíltan beszélni, a példakép nyugaton meg mindenféle pedomacik élték az életüket háborítatlanul (Polanskit is csak a "bigott keresztény" USA-ban hurcolták meg). Max. az erőszakot ítélték el, de a kölcsönös beleegyezésen alapuló szex esetén számukra nem volt korhatár.

A '68-asoknál belefért az ilyesmi, lásd a vörös Danit. A kultúrmarxista agenda egyik alapvető része a "szexuális felszabadítás", amibe bizony beletartozik a pedofília legalizálása, a gyerekek szexualizálása. Wilhelm Reich és társai a "fasizmus" előidéző okának a "szexuális repressziót" azonosították, és ennek ellenszereként a "teljes szexuális szabadságot", beleértve a gyerekek, illetve gyerekek és felnőttek között is. Wahorm még ezekben az időkben szocializálódott, amikor természetes volt ballibsi körökben erről nyíltan beszélni, a példakép nyugaton meg mindenféle pedomacik élték az életüket háborítatlanul (Polanskit is csak a "bigott keresztény" USA-ban hurcolták meg). Max. az erőszakot ítélték el, de a kölcsönös beleegyezésen alapuló szex esetén számukra nem volt korhatár.
A homoszexuális polgárjogi mozgalommal kéz a kézben járt a pedofil polgárjogi mozgalom. A német zöld párt programja a 80as években. vagy ha hányni akartok, Helmut Kentler munkásságának nézzetek utána.

na... megvolt hogy az előjáték, hogy ki tud töb prostisrácok és tsait .... Biztpol topicban, esezmfaszommegáll-

Ahogy a klasszikus idézet szól: Inkább menjetek szobára.

Ide rakom, mert nehezen tudom értelmezni a dolgot. Szerintem biztonságpolitikai kérdés is, ha igaz a hír. Vagy kacsa. Nem tudom eldönteni, nem értek hozzá, de érdekességként érdemes elolvasni, még ha ATV is, akkor is. Mondjuk ha igaz, az 50.000 milliárd, az elképesztő. Akkor mi a helyzet ? Nem az államé ami a földben van ? Én úgy tudom, igen.

• Hűha
Reactions: LMzek 2.0
Ide rakom, mert nehezen tudom értelmezni a dolgot. Szerintem biztonságpolitikai kérdés is, ha igaz a hír. Vagy kacsa. Nem tudom eldönteni, nem értek hozzá, de érdekességként érdemes elolvasni, még ha ATV is, akkor is. Mondjuk ha igaz, az 50.000 milliárd, az elképesztő. Akkor mi a helyzet ? Nem az államé ami a földben van ? Én úgy tudom, igen.

Faca, de ne koncessziót írjon ki, hanem zsét adjon egy Magyar cégnek, hogy termelje kifele, de má'n!

A Mátrában is van egy csomó arany. A kérdés, hogy hány gramm/ tonna illetve hogy szeded Ki. Gyöngyosorosziba az ón és ólom termelés mellett volt arany termelés is, de ciános technológiával kellett kiszedni. Na ezért szoktak a nagyon ződek igazán uhatni. Ne felejtsük el, hogy milyen bányászati technológiát kell használni, felszíni vagy mélyművelés? Itt nagyság rendbeli termelési költségek vannak. Rengeteg kérdés van, nem olyan egyszerű a bányászkodás itten.