[BIZTPOL] Magyarország

Ahogy a jó kis Kész Zolika is az. Nem véletlen a Jobbikos vásárhelyi siker sem. Együtt mennek mindenhová. Ki van ez találva. MZP elmebeteg, ez nem kérdés. Csak az a kérdés, hogy MZPt azért dobták-e be (Laller-atomként), hogy elsöpörje az ellenzék összefosását, vagy olyan atom-e, mint a Jobbik néppártosodása volt kormányközeli lehetőségként? Mindkettő remek atom, még több ilyet! :D

Más.

És ez az ember akart miniszterelnök lenni!

553263_karacsony.jpg

A Kriminálistól a napi kormány-gyalázásig – Juszt László portréja​

Tanulságos ...

KariGeri fegyelmit adott a vagyonkezelő vezérigazgatójának, miután tarthatatlan lett az a hazugság, hogy nem tárgyaltak a Városháza eladásáról. Valszeg a srác jól van fizetve, zartja a hátát és elviszi a balhét. Persze kizárt, hogy politikai felhatalmazás nélkül ilyen akcióva kezd.

Ő azzal védekezik ez nem eladási tárgyalás, csak piackutatás volt.

Hát ööö, ezek hülyének neznek minket!!!

KariGeri fegyelmit adott a vagyonkezelő vezérigazgatójának, miután tarthatatlan lett az a hazugság, hogy nem tárgyaltak a Városháza eladásáról. Valszeg a srác jól van fizetve, zartja a hátát és elviszi a balhét. Persze kizárt, hogy politikai felhatalmazás nélkül ilyen akcióva kezd.

Ő azzal védekezik ez nem eladási tárgyalás, csak piackutatás volt.

Hát ööö, ezek hülyének neznek minket!!!

Lacknert nem ismerték fel a videóról. Csak most nem egy hét van a választásokig, meg ugye fel lettek jelentve.

• Tetszik
Reactions: rappali_
Berlájkolók MZP face posztjai alatt.
Arab, japán, venezuelai profilok nyomkodják a lájkot. Ez elég gagyi.

Egy hónappal ezelőtti videóra ráküldik a bérlájkolókat, hogy véletlenül se kerüljön a reakcióik közé magyar név, hisz kronológiai sorrendben jelzi ki a facebook. A fidesz pozitív média gyárthatja a screenshotokat, mehet a migráncsozás.
Rogánék nagyon erőlködnek - a végén még beszarnak.

Néha Lukasenka is elhiszi, hogy bármit megtehet, aztán szólt Moszkva, hogy azért mégse...
Nem tudom, hogy honnan jött Minszknek ez a hülye ötlete, hogy elkezd migránsokkal játszani, mint a törökök, de eddig nem nagyon jött be. Utóbbiaknak se mindig jön be (pár pár száz millió eurót már legomboltak az EU-ról), Belarusznak max szankciók jutnak, nem plusz pénz.

• Tetszik
Reactions: Kiebra and rappali_
Néha Lukasenka is elhiszi, hogy bármit megtehet, aztán szólt Moszkva, hogy azért mégse...
Nem tudom, hogy honnan jött Minszknek ez a hülye ötlete, hogy elkezd migránsokkal játszani, mint a törökök, de eddig nem nagyon jött be. Utóbbiaknak se mindig jön be (pár pár száz millió eurót már legomboltak az EU-ról), Belarusznak max szankciók jutnak, nem plusz pénz.
Ezt nem Luka talalta ki, hanem Putyin.
A török helyzet annyiban más, Erdogan nem repülővel exportálja a migriket, ott csövezik nála 5 millió. Sziriai, afgán stb. Tehat Erdogan szivességet tesz, hogy nem ereszti ránk, Luka-Putyin meg baszakszik a szankciók miatt.

az ilyenek amikor bajban van a tron otthol, akor csinalnak egy nemzetkozi cirkuszt hogy konszolodaljak a nepett otthol (kulso tamadas miatt a politikan oszeveszet nep nem veszekszik hanem osszefog a kozos ellenseg ellen).

csak o ebbe belehuza europat is, es a szovetseges ruszkikat is.
putin ott al mogotte, mert nincs mas lehetosege, de biztos hogy nem orul ennek a cirkusznak.

Érdekes, hogy szerinted nekem Gyurcsány elvtárs a megmentő, te viszont kikéred magadnak, hogy Bayer Zsoltit szóba hoztam, mint Fideszes megmondóember, "béke"menetelő!
Akárki is az ellenzék jelöltje, minden kormánypárti szimpatizáns azt állítja róla, hogy Gyurcsány báb.
Ez a legfőbb "érv", az ellenzék ellen! Mindkét illető hozzátartozik a 2 oldal "elitjéhez".
Tény, hogy jelenleg a szar, és a még szarabb közül tudunk választani.
Kettő lehetőség van. Ebből te a Fideszt, és azzal együtt járó, és egyre erősebb gyűlöletpolitikát, hazugságot, álkereszténységet választod. Ha nem így lenne, akkor bocsánatot kérek, és visszavonom az eddigieket!
Én viszont egy konzervatív, NÉPpárti- nem hűbérúri, keresztény embernek tartom magam. És hiszek abban, hogy Gyurcsány csak a szükséges rossz, ami kell a kormányváltáshoz! Hazudott, de legalább volt annyi vér a pucájában, hogy ezt beismerje. És ezért 12 évig esélye sem volt a kormányrúd közelébe kerülni, helyesen.
Ha a FIDESZ-KDNP tavasszal megbukik, akkor ugyanezért fog, csak magának köszönheti! Tetszettek volna kevesebbet lopni, úrizálni.
Vagy leszarja a hétköznapi ember a politikát, de észrevette, hogy a szárnyaló nyugdíjak, bruttósított minimálbér már nem elég a csirkefarhátra, párizsira, nekik nem dübörög a gazda(g)ság.
De nincs erre időm! További nívós eszmecserét kívánok itt mindenkinek!
Most egy darabig megint nem rontom itt a levegőt! :)
Hat oreg, te tenyleg nem tudod ertelmezni amit leirtam. Gyakorolj, probald mondatrol mondatra.

De most miert mondod? Szerintem legalabb felmilliardot kihordtak az elvbarataid onnan evente... gondolj bele, ujra ragyoghatnanak az MSZP-SZDSZ utodok mindenfele. :p
hé, Fideszesekkel nem haverkodok,, kábszercsempészés, nemzetközi terrorizmus egy egy dolog, de hogy NERrel hozzanak hírbe,,, aztmárnem

• Vicces
Reactions: Bálint