Érdekes, hogy szerinted nekem Gyurcsány elvtárs a megmentő, te viszont kikéred magadnak, hogy Bayer Zsoltit szóba hoztam, mint Fideszes megmondóember, "béke"menetelő!
Akárki is az ellenzék jelöltje, minden kormánypárti szimpatizáns azt állítja róla, hogy Gyurcsány báb.
Ez a legfőbb "érv", az ellenzék ellen! Mindkét illető hozzátartozik a 2 oldal "elitjéhez".
Tény, hogy jelenleg a szar, és a még szarabb közül tudunk választani.
Kettő lehetőség van. Ebből te a Fideszt, és azzal együtt járó, és egyre erősebb gyűlöletpolitikát, hazugságot, álkereszténységet választod. Ha nem így lenne, akkor bocsánatot kérek, és visszavonom az eddigieket!
Én viszont egy konzervatív, NÉPpárti- nem hűbérúri, keresztény embernek tartom magam. És hiszek abban, hogy Gyurcsány csak a szükséges rossz, ami kell a kormányváltáshoz! Hazudott, de legalább volt annyi vér a pucájában, hogy ezt beismerje. És ezért 12 évig esélye sem volt a kormányrúd közelébe kerülni, helyesen.
Ha a FIDESZ-KDNP tavasszal megbukik, akkor ugyanezért fog, csak magának köszönheti! Tetszettek volna kevesebbet lopni, úrizálni.
Vagy leszarja a hétköznapi ember a politikát, de észrevette, hogy a szárnyaló nyugdíjak, bruttósított minimálbér már nem elég a csirkefarhátra, párizsira, nekik nem dübörög a gazda(g)ság.
De nincs erre időm! További nívós eszmecserét kívánok itt mindenkinek!
Most egy darabig megint nem rontom itt a levegőt!