Gyerekkorban kell elkezdeni...Kevesen tudják de Magyarországon már több évtizedes hagyománya van az ezirányú kutatásoknak és fejlesztéseknek, mindez széles társadalmi bázison alapul......
![]()
Gyerekkorban kell elkezdeni...Kevesen tudják de Magyarországon már több évtizedes hagyománya van az ezirányú kutatásoknak és fejlesztéseknek, mindez széles társadalmi bázison alapul......
![]()
Ha a főnök mondja akkor úgy is lesz.....Aszondja viktor kapunk pézt.

Kommentekre rá mert valaki nézni?Aszondja viktor kapunk pézt.

Voltam olyan bátorKommentekre rá mert valaki nézni?![]()
, egyesek szerint ez az egész arra megy ki, hogy rákényszerítsék a katonákat arra, hogy beoltsák magukat...Teljesen kész van az illető

) akkor mit veszünk az usakoktól!?Gyalogsági ásó kulacs,evőkészlet,stb.Az USA-TOL a rakétán kivül semmit. Mi nem nyalunk be csontig csak másnak.Na de ha nem veszünk m777 howitzert ( ágyúúút) akkor mit veszünk az usakoktól!?
Semmit!Na de ha nem veszünk m777 howitzert ( ágyúúút) akkor mit veszünk az usakoktól!?
Szólj ha tényleg meg is kaptad!Aszondja viktor kapunk pézt.

Bruttó 10% konkrétan infláció követés.Szólj ha tényleg meg is kaptad!![]()
Igen, akartam is írni, de nem akartam ünneprontó lenni.Bruttó 10% konkrétan infláció követés.
Aztán tessék ez lesz a nagy Macron látogatásból...Mint köztudott Macrontól atomtölteteket veszünk, amit a Balaton mélyén cirkáló Harcsa IV tengeralattjáróról fogunk indítani Hátrafelé Kilőtt Nyíl 2020 SLBN rakétákkal!
Az ausztrál pofára esés annyira megviselte Emmanuelt, hogy bármilyen hadi bizniszre nyitott...

Nukit.Na de ha nem veszünk m777 howitzert ( ágyúúút) akkor mit veszünk az usakoktól!?

Ugyan már! Mire jutottatok a nagy összeesküvés elméletetekkel?! Egy mogyoróvajas kenyeret nem tudtok megkenni belőle! M777 meg 105mm
!S-3 Vikinget, remélem.Na de ha nem veszünk m777 howitzert ( ágyúúút) akkor mit veszünk az usakoktól!?

E-3 AWACS!!!????S-3 Vikinget, remélem.![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..