A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

nem nagy extra és tudom a generációja miatt hadi használatra alkalmatlan. de békében vagy élyszakai lövészeten elférhetne.
50 millióért 1000 db szerintem még kedvezmény is járna rá vagy magasabb kategóriás esetleg távmérővel ha van.

Nagytételes kínai cucc.

• Tetszik
Reactions: Szittya
dudi amit cikket linkeltem abban igazad van hogy rengeteg baromsag van.Viszont legalabb ugyanannyi ertelmes dolog is foleg a honvedseg jelenlegi felepitesevel kapcsolatban.A lenyeg a lenyeg hogy a honvedseget CSAK ES KIZAROLAG a vizfej megszuntetesevel lehetne fejleszteni.

Jelenlegi szerkezet mellett hiaba koltenenk akar 2 % ot honvedelemre ez a sok ezernyi semmirekellore menne el a java. Ez az az ertelmes resz a cikkben. Amugy meg tenyleg sok baromsag van benne.
Biztos, hogy minden információ birtokában vagy, és ez nagyon bíztató.

erről a hírről hol a link?
Reggel óta erről megy a paláver.
Itt tesznek róla említést.

Írtam. A GDP 2%-án kell rögzíteni a honvédség költségvetését. Egyébként is ezzel a feltétellel léptünk be a NATO-ba. És rengeteg dolgot hazai előállítással, és Rába közreműködéssel valósítanék meg. Azonban ezeket mindet leírtam az előbb is.....
Ez a hozzászólásod pontosan miről szólt?

l
Reggel óta erről megy a paláver.
Itt tesznek róla említést.
láttam hogy rápörögtek páran aknavetőkre, de nem értettem az apropóját... :)

Jó ha 110 végez.

Itt azt lenne jó tudni ,hogy viszonyítani tudjunk, mennyi aki elhagyja a tiszti állományból a Honvédséget, évente. Leszerel, nyugdíj, stb. Mert a 110-es létszám így keveset mond. Így nem lehet eldönteni, hogy ez már bővülés, stagnálás, vagy épp csökken a tisztikar létszáma.

Ez se semmi:
"közepes hatótávolságú hordozható irányított páncéltörő rakétakomplexum és lőszerek beszerzési eljárásait kezdeményeztük."

Valószínüleg Spike LR2 lesz állványon...esetleg MMP?

• Tetszik
Reactions: tarzaan and SilvioD