Megvolt a bejelentés: vontatott aknavető.Kriss mindjárt vege az évnek és ma péntek van, hol a bejelentés?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Megvolt a bejelentés: vontatott aknavető.Kriss mindjárt vege az évnek és ma péntek van, hol a bejelentés?
Kapsz egy Boldog Újévet Ádertől!Kriss mindjárt vege az évnek és ma péntek van, hol a bejelentés?
erről a hírről hol a link?Megvolt a bejelentés: vontatott aknavető.
Nem hiszem, hogy választásokig lesz bármi érdemi. Utána pedig pénz kérdése, és mivel én ilyen ""éjjellátóért"" nem fizetek, így még ezt sem tudom neked bejelenteni/bejelentetniEz a bejelentes ?
Az nem bejelentes azt mi vettük észre.Megvolt a bejelentés: vontatott aknavető.
25 milliót megérne szerintem 1000 db kisebb feladatokra szerintem tényleg jó lenne. ennyiért nem drága.[Hot Item] Multiple Languages Wild Thermal Cheap Night Vision Binoculars for Sale
Model NO.: NV3180 Application: Entertainment Style: Handheld Structure: Binocular Kind: Thermal Imaging Night Vision Operation Principle: Infrared Night Visionm.made-in-china.com
Nagytételes kínai cucc.
Biztos, hogy minden információ birtokában vagy, és ez nagyon bíztató.dudi amit cikket linkeltem abban igazad van hogy rengeteg baromsag van.Viszont legalabb ugyanannyi ertelmes dolog is foleg a honvedseg jelenlegi felepitesevel kapcsolatban.A lenyeg a lenyeg hogy a honvedseget CSAK ES KIZAROLAG a vizfej megszuntetesevel lehetne fejleszteni.
Jelenlegi szerkezet mellett hiaba koltenenk akar 2 % ot honvedelemre ez a sok ezernyi semmirekellore menne el a java. Ez az az ertelmes resz a cikkben. Amugy meg tenyleg sok baromsag van benne.
Reggel óta erről megy a paláver.erről a hírről hol a link?
Ez a hozzászólásod pontosan miről szólt?Írtam. A GDP 2%-án kell rögzíteni a honvédség költségvetését. Egyébként is ezzel a feltétellel léptünk be a NATO-ba. És rengeteg dolgot hazai előállítással, és Rába közreműködéssel valósítanék meg. Azonban ezeket mindet leírtam az előbb is.....
láttam hogy rápörögtek páran aknavetőkre, de nem értettem az apropóját...Reggel óta erről megy a paláver.
Itt tesznek róla említést.„A katona maga az alapképesség”
A Honvédelmi és Haderőfejlesztési Program túlmutat a konkrét dátumokon és a haditechnikai eszközök szimpla modernizációján. Folyamatos fejlesztés és átalakítás zajlik a Magyar Honvédség minden területén, amely bonyolult, komplex folyamatban áll össze egységes egésszé. A 2021-es főbb...honvedelem.hu
Ilyenkor olvass vissza.l
láttam hogy rápörögtek páran aknavetőkre, de nem értettem az apropóját...
Jó ha 110 végez.
Vissza olvastam pár oldalt, de abból nem derült ki. Rohadt gyorsan írtatok erről vagy 4-5 oldalt!Ilyenkor olvass vissza.
Ez igen! Mit vettünk vontatott fostalicskát. Rendesen a lovak közé csaptunk 3 év alatt 40 Gidrán.Megvolt a bejelentés: vontatott aknavető.
Megtennéd a kedvünkért, hogy nem 2013-as hozzászólásokra válaszolsz?Ez a hozzászólásod pontosan miről szólt?
Biztos, hogy minden információ birtokában vagy, és ez nagyon bíztató.
Vigyázz, mert időgépen ülsz! 2013-as posztokra válaszolgatsz.Ez a hozzászólásod pontosan miről szólt?
a kadétprogRAM ÉS a honvédtáborok szerintem kapásból felvennének 200 db ot a határra is leférne 100 db...25 milliót megérne szerintem 1000 db kisebb feladatokra szerintem tényleg jó lenne. ennyiért nem drága.
vontattott akkor is kellne ha 200 önjárónk lenne. 120 asból.Ezt a vontatottat én sem értem: Gidránra vagy valamilyen 4x4-es alapra lehetett volna aknavetőt tenni...
A Gidránok elcsúsztatása is fura - mintha pénzforrás szűkülne...