A HUNTACCIS harcászati szoftver 2.2 a saját fejlesztésű BMS-ünk?
@krisss ?
@krisss ?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szerintem is lásd a szállitógépek lóvé nyista.Ezt a vontatottat én sem értem: Gidránra vagy valamilyen 4x4-es alapra lehetett volna aknavetőt tenni...
A Gidránok elcsúsztatása is fura - mintha pénzforrás szűkülne...
Mire gondolsz?Szerintem is lásd a szállitógépek lóvé nyista.
meg kell néznünk meg e felel a kért fejlesztések és integrációk vagy sem...Mire gondolsz?
A szállítógépek gyártás alatt vannak (KC390)
Az meglepett, hogy PZH-ból egyelőre csak egy prototípust küldenek és csak aztán állnak neki a többinek...
"Németországban megkezdték a Panzerhaubitze gyártását, 2021-ben a PZH 2000-es toronyillesztési próbája és az előzetes minőségbiztosítási ellenőrzés is megtörtént a gyárban. Ez azt jelenti, hogy 2022 elején az első referencia PZH-jármű elkészül és leszállításra, valamint átadásra is kerül a Magyar Honvédség részére, ez alapján kezdődik meg a gyártás."
Csak azt gondoltam előrébb tart a dolog - pl. ezt már 2021-ben lefutották ott helyben a gyárban.meg kell néznünk meg e felel a kért fejlesztések és integrációk vagy sem...
kiképzésre kell az elején mert akik most megkapták rá azoknak a tudást tovább kell adni...
nem tusz mindent a gyárba leprobálni. a gyár az integráció alatt megcsinálta a maga gépein... de komrendszereket azért meg kell nyűzni kicsit itthon is...Csak azt gondoltam előreébb tart a dolog - pl. ezt már 2021-ben lefutották ott helyben a gyárban.
Nem 3 gépröl volt szó? A másik mennyibe kerülhet 40 db Gidrán én 20-25 millóra gondolokMire gondolsz?
A szállítógépek gyártás alatt vannak (KC390)
Az meglepett, hogy PZH-ból egyelőre csak egy prototípust küldenek és csak aztán állnak neki a többinek...
"Németországban megkezdték a Panzerhaubitze gyártását, 2021-ben a PZH 2000-es toronyillesztési próbája és az előzetes minőségbiztosítási ellenőrzés is megtörtént a gyárban. Ez azt jelenti, hogy 2022 elején az első referencia PZH-jármű elkészül és leszállításra, valamint átadásra is kerül a Magyar Honvédség részére, ez alapján kezdődik meg a gyártás."
...ráadásul törölt profilnakMegtennéd a kedvünkért, hogy nem 2013-as hozzászólásokra válaszolsz?
Sose volt szó 3 géptől - csak egyesek vizionáltak ilyet itt fórumon.Nem 3 gépröl volt szó? A másik mennyibe kerülhet 40 db Gidrán én 20-25 millóra gondolok
10x es szorzó amúgy nem igen van. De feszereltségtől függő hogy mennyi az annyi.Sose volt szó 3 géptől - csak egyesek vizionáltak ilyet itt fórumon.
2 gépet rendeltünk és már gyártják is az elsőt.
Tök elég nekünk 2 gép: nagyszámú misszónk úgy sem lesz, az Airbuszok sok mindent elbírnak. A KC speciális szállítmányokhoz kell - abból annyira nincs sok. Ezenkívül benne vagyunk a C-17-es és a német A400M közös programokba: bármikor szállítanak nekünk amikor kérjük. (pláne, hogy távoli missziókba az ő kedvükért járkálunk...)
Szerintem jóval drágább a Gidrán inkább 8-10x árral számolj, de nem tudok pontos árat.
Valahol 200 millió körül lehet az ára - a várt 40db Gidrán nagy része hőkamerás-radaros felderítő lesz, ami több tízmillió Ft extra költséget jelent...10x es szorzó amúgy nem igen van. De feszereltségtől függő hogy mennyi az annyi.
Ne basztassátok....ráadásul törölt profilnak![]()
Szerinted?"megkezdődött közepes hatótávolságú hordozható irányított páncéltörő rakétakomplexum beszerzési folyamata"
@krisss Ez az állványos Spike LR2-t jelenti? Esetleg más típus lesz...?![]()
Spike vagy még titok!Szerinted?
Mifasz értelme lenne többféle beszerzésének?Spike vagy még titok!![]()
Elvileg a MMP lényegesen olcsóbb...de Spike már be lett rendelve....Mifasz értelme lenne többféle beszerzésének?
Csupaszon 550 ezer dolcsi nyáron ennyit olvastam a vikin.Valahol 200 millió körül lehet az ára - a várt 40db Gidrán nagy része hőkamerás-radaros felderítő lesz, ami több tízmillió Ft extra költséget jelent...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..