A HUNTACCIS harcászati szoftver 2.2 a saját fejlesztésű BMS-ünk?
@krisss ?
@krisss ?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szerintem is lásd a szállitógépek lóvé nyista.Ezt a vontatottat én sem értem: Gidránra vagy valamilyen 4x4-es alapra lehetett volna aknavetőt tenni...
A Gidránok elcsúsztatása is fura - mintha pénzforrás szűkülne...
Mire gondolsz?Szerintem is lásd a szállitógépek lóvé nyista.
meg kell néznünk meg e felel a kért fejlesztések és integrációk vagy sem...Mire gondolsz?
A szállítógépek gyártás alatt vannak (KC390)
Az meglepett, hogy PZH-ból egyelőre csak egy prototípust küldenek és csak aztán állnak neki a többinek...
"Németországban megkezdték a Panzerhaubitze gyártását, 2021-ben a PZH 2000-es toronyillesztési próbája és az előzetes minőségbiztosítási ellenőrzés is megtörtént a gyárban. Ez azt jelenti, hogy 2022 elején az első referencia PZH-jármű elkészül és leszállításra, valamint átadásra is kerül a Magyar Honvédség részére, ez alapján kezdődik meg a gyártás."
Csak azt gondoltam előrébb tart a dolog - pl. ezt már 2021-ben lefutották ott helyben a gyárban.meg kell néznünk meg e felel a kért fejlesztések és integrációk vagy sem...
kiképzésre kell az elején mert akik most megkapták rá azoknak a tudást tovább kell adni...
nem tusz mindent a gyárba leprobálni. a gyár az integráció alatt megcsinálta a maga gépein... de komrendszereket azért meg kell nyűzni kicsit itthon is...Csak azt gondoltam előreébb tart a dolog - pl. ezt már 2021-ben lefutották ott helyben a gyárban.
Nem 3 gépröl volt szó? A másik mennyibe kerülhet 40 db Gidrán én 20-25 millóra gondolokMire gondolsz?
A szállítógépek gyártás alatt vannak (KC390)
Az meglepett, hogy PZH-ból egyelőre csak egy prototípust küldenek és csak aztán állnak neki a többinek...
"Németországban megkezdték a Panzerhaubitze gyártását, 2021-ben a PZH 2000-es toronyillesztési próbája és az előzetes minőségbiztosítási ellenőrzés is megtörtént a gyárban. Ez azt jelenti, hogy 2022 elején az első referencia PZH-jármű elkészül és leszállításra, valamint átadásra is kerül a Magyar Honvédség részére, ez alapján kezdődik meg a gyártás."
...ráadásul törölt profilnakMegtennéd a kedvünkért, hogy nem 2013-as hozzászólásokra válaszolsz?
Sose volt szó 3 géptől - csak egyesek vizionáltak ilyet itt fórumon.Nem 3 gépröl volt szó? A másik mennyibe kerülhet 40 db Gidrán én 20-25 millóra gondolok
10x es szorzó amúgy nem igen van. De feszereltségtől függő hogy mennyi az annyi.Sose volt szó 3 géptől - csak egyesek vizionáltak ilyet itt fórumon.
2 gépet rendeltünk és már gyártják is az elsőt.
Tök elég nekünk 2 gép: nagyszámú misszónk úgy sem lesz, az Airbuszok sok mindent elbírnak. A KC speciális szállítmányokhoz kell - abból annyira nincs sok. Ezenkívül benne vagyunk a C-17-es és a német A400M közös programokba: bármikor szállítanak nekünk amikor kérjük. (pláne, hogy távoli missziókba az ő kedvükért járkálunk...)
Szerintem jóval drágább a Gidrán inkább 8-10x árral számolj, de nem tudok pontos árat.
Valahol 200 millió körül lehet az ára - a várt 40db Gidrán nagy része hőkamerás-radaros felderítő lesz, ami több tízmillió Ft extra költséget jelent...10x es szorzó amúgy nem igen van. De feszereltségtől függő hogy mennyi az annyi.
Ne basztassátok....ráadásul törölt profilnak
Szerinted?"megkezdődött közepes hatótávolságú hordozható irányított páncéltörő rakétakomplexum beszerzési folyamata"
@krisss Ez az állványos Spike LR2-t jelenti? Esetleg más típus lesz...?
Spike vagy még titok!Szerinted?
Mifasz értelme lenne többféle beszerzésének?Spike vagy még titok!
Elvileg a MMP lényegesen olcsóbb...de Spike már be lett rendelve....Mifasz értelme lenne többféle beszerzésének?
Csupaszon 550 ezer dolcsi nyáron ennyit olvastam a vikin.Valahol 200 millió körül lehet az ára - a várt 40db Gidrán nagy része hőkamerás-radaros felderítő lesz, ami több tízmillió Ft extra költséget jelent...