Akkor a színvonalat már ismerjük...

Csak megkérdezném, hogy akkor te most örülnél, ha lerohannák az oroszok Ukrajnát?
Csak azért kérdezem ezt, mert jelenleg Ukrajna igen-igen hasonló helyzetben van, mint amiben annak idején '56-ban a Magyar Állam volt. A nyugati katonai tömbön kívülről segítve megpróbálták kitámogatni. Nem sikerült. Ismerjük a végét.
De ott is "odasz@rtak" az oroszok küszöbére. A magyar felkelőknek meg maga volt a mennyország illata.
Én speciel eléggé tárgyilagosan látom a (az ukránok) helyzetet/tét. Engem kizárólag Magyarország helyzete érdekel. És azért izgulok, hogy át tudjunk lavírozni a szitun nagyobb baki nélkül. És kurv@ra nem vicces dolog szerintem aktív NATO tagként végignézni egy ilyen feszült helyzetet, mégha 1000%-ig biztos vagyok is benne, hogy a NATO távol fogja tartani magát a konfliktustól.
És azon elgondolkodtál már, hogy milyen következményei lesznek ha esetleg az orosz Grisának a vezértank vezetőjének esetleg felakad a gázbovden, és nem áll meg Csapnál a Tisza hídon - mert még maradt egy kis dízel a 72-es tankjában?
Csak mert ennek itt a Kápát-medencében hagyományai vannak!