Akkor a színvonalat már ismerjük...Én pedig drágám az összes hozzászólásodra reagáltam így! Nem tudom te mit szólnál ha a szomszédod megengedné hogy az ablakodhoz legközelebbi helyre sz..nak az emberek? Neked ez hogy tetszene hmmm? Tudom kicsit fura hasonlat de most az Ukrán megengedte az Usanak és vele a Natonak hogy pont az Oroszok ablaka alá sz..janak.
Remélem sikerült megértened a hasonlatott.
Mível te se és az Oroszok se torerálják a szagott így ezt szóvá teszitek!
Nagy vonalakba remélem éted!
Az a baj veletek hogy lassan full kreténbe toljátok ezt a Nato-Usa dolgot. De térjünk má észhez, nem az átkosba élünk hogy imádjuk az amerikai álmot. Azt megkaptuk 90-ben és valahogy a többségi társadalomnak nem nagyon jött be!
Ennyit akartam csak Off-ni! Bocsesz fiúk.
Te meg tényleg egy Pöcs vagy Pöcs
Csak megkérdezném, hogy akkor te most örülnél, ha lerohannák az oroszok Ukrajnát?
Csak azért kérdezem ezt, mert jelenleg Ukrajna igen-igen hasonló helyzetben van, mint amiben annak idején '56-ban a Magyar Állam volt. A nyugati katonai tömbön kívülről segítve megpróbálták kitámogatni. Nem sikerült. Ismerjük a végét.
De ott is "odasz@rtak" az oroszok küszöbére. A magyar felkelőknek meg maga volt a mennyország illata.
Én speciel eléggé tárgyilagosan látom a (az ukránok) helyzetet/tét. Engem kizárólag Magyarország helyzete érdekel. És azért izgulok, hogy át tudjunk lavírozni a szitun nagyobb baki nélkül. És kurv@ra nem vicces dolog szerintem aktív NATO tagként végignézni egy ilyen feszült helyzetet, mégha 1000%-ig biztos vagyok is benne, hogy a NATO távol fogja tartani magát a konfliktustól.
És azon elgondolkodtál már, hogy milyen következményei lesznek ha esetleg az orosz Grisának a vezértank vezetőjének esetleg felakad a gázbovden, és nem áll meg Csapnál a Tisza hídon - mert még maradt egy kis dízel a 72-es tankjában?
Csak mert ennek itt a Kápát-medencében hagyományai vannak!