[BIZTPOL] Magyarország

Status
Not open for further replies.
"Fekete-Győr: Magyarországnak fegyverekkel kell támogatnia Ukrajnát"

Gondolkodtam a Humor topikon, de ez inkább tragikomikus.
Atyagatya. Kicsit félek mi lenne itt ha ezek hatalomhoz jutnak. Még képesek lennének vmi új szajrét CG pl. lepasszolni.

"Fekete-Győr: Magyarországnak fegyverekkel kell támogatnia Ukrajnát"

Gondolkodtam a Humor topikon, de ez inkább tragikomikus.
Mi lenne, ha behívnánk Fegyőrt és kiküldenénk a Donyec partjára. Sőt, egy komplet liberális atlantista zászlóaljat sorozhatnánk a rendkívüli helyzetre tekintettel, hiszen nincs eltörölve a sorozás! Kivételesen a lúdtalp és mentális alkalmatlanság se számítana, mert most nagyon kell az elkötelezett libsi önkéntes a húsdarálóba!

Mi lenne, ha behívnánk Fegyőrt és kiküldenénk a Donyec partjára. Sőt, egy komplet liberális atlantista zászlóaljat sorozhatnánk a rendkívüli helyzetre tekintettel, hiszen nincs eltörölve a sorozás! Kivételesen a lúdtalp és mentális alkalmatlanság se számítana, mert most nagyon kell az elkötelezett libsi önkéntes a húsdarálóba!
Annyi értelmük lenne, mint nálunk 1919-ben a nemzetközi vörös csapatoknak, az első puskalövés után azonnal menekülnének.

Magyarország élvezi majd egész Európában a legolcsóbb gázárat

Az orosz gázszállítások stabilitása biztosított Magyarország felé 2036-ig és „az is fontos, hogy ma Magyarország az európai piaci árnál ötször olcsóbban vásárol orosz gázt” – jelentette ki az Orbán Viktor magyar kormányfővel folytatott tárgyalás első, nyilvános része során Vlagyimir Putyin orosz elnök az

egyből átállnának!

“Az ukrán határőrség közlése szerint Kárpátalján találták meg azt az Aerospatiale Alouette III típusú helikoptert, amely beléphetett a magyar légtérbe. A helikopterre a Huszti járásban található Alsóhidegpatakon, egy hegyi tisztáson bukkantak rá.

A Munkácsi Határőrosztag szóvivője elmondta: a határőrszolgálat munkatársai a gép belsejében csempészcigarettát találtak, de azt sem zárják ki, hogy embercsempészésre is használhatták a 150 ezer dollár értékű helikoptert – írja a Kárpáti Igaz Szó.”

“Az ukrán határőrség közlése szerint Kárpátalján találták meg azt az Aerospatiale Alouette III típusú helikoptert, amely beléphetett a magyar légtérbe. A helikopterre a Huszti járásban található Alsóhidegpatakon, egy hegyi tisztáson bukkantak rá.

A Munkácsi Határőrosztag szóvivője elmondta: a határőrszolgálat munkatársai a gép belsejében csempészcigarettát találtak, de azt sem zárják ki, hogy embercsempészésre is használhatták a 150 ezer dollár értékű helikoptert – írja a Kárpáti Igaz Szó.”
Ez kamu.

Ez kezd escobaros lenni ...
Kíváncsi vagyok mikor kerülnek elő az első cigitengeralattjárók a Tiszán!

Kicsit szkeptikus voltam, hogy végül meglesz-e a gép, de ezek szerint meglett. Mondjuk azt nem értem, hogyan maradhatott benne még dohány...

Azonosító jelet nem látok semmit rajta. Vszeg azért az egyes alkatrészek szériaszámaiból vissza lehetne nyomozni az előéletét.

Status
Not open for further replies.