Tessék? tessék?Ide írom, mert nincs neki jobb hely.
Nem akarok szemrehányast tenni a repülés HTKA-s szerelmesinek, de tegnap aludtatok vagy mi?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Tessék? tessék?Ide írom, mert nincs neki jobb hely.
Nem akarok szemrehányast tenni a repülés HTKA-s szerelmesinek, de tegnap aludtatok vagy mi?
Na és mi lenne ezzel a céljuk? Megtámadni egy NATO tagállamot? Minek és miért? Eléggé logikátlan és értelmetlen lépés lenne a részükről.Én azt se zárnám ki,hogy hogy ukrán katonai akció volt.
pl. berepült egy drón ,hogy tesztelje a magyar légvédelmet.
A helikopteres hír csak a fedősztori ,nem tűnik életszerűnek.
A részükről igen, de a nagytestvír részéről???Na és mi lenne ezzel a céljuk? Megtámadni egy NATO tagállamot? Minek és miért? Eléggé logikátlan és értelmetlen lépés lenne a részükről.
Mondjuk nem áll túl messze a logikátlan, értelmetlen lépés tőlük.Na és mi lenne ezzel a céljuk? Megtámadni egy NATO tagállamot? Minek és miért? Eléggé logikátlan és értelmetlen lépés lenne a részükről.
A nagy testvér ezzel (azaz, hogy egy NATO tagot egy nem NATO tag mindenféle következmény nélkül megtámadhat) azt bizonyítaná minden NATO tag felé, hogy szart sem ér a NATO, és egy Orosz támadás esetén magukra maradnának. Ettől kezdve, a NATO de facto, majd rövid idő elteltével, de jure is megszűnne. Ezt pedig az USA legrosszabb álmában sem látná szívesen. Szóval, amíg mi NATO tagok vagyunk, Ukrajna marad a seggén.A részükről igen, de a nagytestvír részéről???
De nem ez a gép volt az. Arra voltam kíváncsi a még korábbi kérdésemmel, hogy van e itt valaki aki képben van.De nincs vagy nem mondja.Az ukrán légitérsértésről:
Kárpátalján találták meg a helikoptert, amely hétfőn megsértette a magyar légteret
A gép január 31-én repült be a magyar légtérbe, csempészcigarettát találtak benne.telex.hu
Eléggé csempésznek tűnnek...
pláne úgy hogy ők is annyit tudnak mint mindenki más a sajtótájékoztató alapján...Hatalmas a média, az egyik oldalról Orbán találkozását Putyinnal úgy írja le a linkelt HVG mint totális kudarc, a másik oldalról a Vadhajtások mint totális győzelem, ahol még Európára is rárúgtunk vele egyet.
Imádom hogy ugyan azt a hírt lehet feketének, és fehérnek is tálalni.
Hányinger.
A légtérsértésre gondolsz?Ide írom, mert nincs neki jobb hely.
Ezert a par karton cigiert megerte a benzin szerinted?
Reggel 4-kor? Dolgoztam.Ide írom, mert nincs neki jobb hely.
Nem. Lódarázs.A légtérsértésre gondolsz?
Nem tudom mar mennyiert megy az ukran cigi jelenleg a vegfogyasztoknak. Viszont mindenki rarak par szaz forintot ahany kezen atmegy. Annak idejen mikor vagy lassan husz eve Pestrol hordtam 2700 korul volt egy karton Next. En tettem ra 800-900 forintot, es az a ket kocsmarpos aki tovabbadtam szinten ennyit. Meg igy is olcsobb volt mint a magyar cigi.Azt gondolom, a szállítmány nagy részét célba tudták juttatni.
Egy heli repóra költsége 1-200ezer HUF nagyságrend, egy óra repülésből simán megvan egy ilyen kanyar. Én nem dohányzom (sztem csak a buták fizetnek a saját egészségük rombolásáért), de azt gondolom nem kell olyan nagyon sok karton cigi, hogy összejöjjön pár százezres/milliós profit egy ilyen fuvaron. Aki dohányzik, biztos ki tudja számolni...