A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

A h szériától nem lesznek BTR alkatrészei raktáron sem pedig a technikát ismerő szerelőik sem pedig alkatrész ellátási hálózata a típushoz.. Szóval nem én vagyok elfogult a kérdésben.
Ez currus lesz sajnos.
nem azért csináljk az egészet hogy Currus ne múljon ki? :)

Tervezik...max hagyományos hajtással lehetséges szerintem ez az időpont. Ez a hidrogén sztori nagyon nem tart ott, hogy katonák életét rábízzuk...
Egyébként hol volt szó hidrogénről at új 8X8 kapcsán? Nekem úgy rémlik csak hibrid hajtást mondtak az meg lehet sima diesel motor is + egy nagy aksi ami mondjuk képes üzemeltetni a járművet 20-30 percig. De lehet én emlékszem rosszul? Ki volt ez így jelentve hogy hidrogén?

A h szériától nem lesznek BTR alkatrészei raktáron sem pedig a technikát ismerő szerelőik sem pedig alkatrész ellátási hálózata a típushoz.. Szóval nem én vagyok elfogult a kérdésben.
Ez currus lesz sajnos.

Elméletileg előfordulhat olyan, hogy Maróth a Currus tökeire lép, és azt mondja, hogy csak normális minőséget fog átvenni a Honvédség? Vagy ezt lehetetlennek látjátok?

Lehet hogy Kamm zavart össze ezzel a hidrogénnel - de mintha tényleg erről lett volna szó...
Hagyományos dizel-elektromos hibridről elhiszem, hogy "tud működni"...mondjuk annyira nincs infó a projekt előre haladásáról, hogy kívülről nézve eléggé hihetetlennek tűnik a 2026-os gyártási dátum...

Lehet hogy Kamm zavart össze ezzel a hidrogénnel - de mintha tényleg erről lett volna szó...
Hagyományos dizel-elektromos hibridről elhiszem, hogy "tud működni"...mondjuk annyira nincs infó a projekt előre haladásáról, hogy kívülről nézve eléggé hihetetlennek tűnik a 2026-os gyártási dátum...
Majd előbb utóbb lesz infó aztán okosabbak leszünk.

• Tetszik
Reactions: Aladeen
Mondjuk ha 2017-ben ha modern Harc jármű gyártásról beszéltek volna nekünk 2023-ra is elég hihetetlennek hangzot volna ... aztán már a gépeket szerzik be a lynx gyártásához ... és erről 2020-ban döntöttek ... meglátjuk

Mondjuk ha 2017-ben ha modern Harc jármű gyártásról beszéltek volna nekünk 2023-ra is elég hihetetlennek hangzot volna ... aztán már a gépeket szerzik be a lynx gyártásához ... és erről 2020-ban döntöttek ... meglátjuk
A szándékot nem vitatom, de Lynxből legalább volt prototípus...

• Tetszik
Reactions: Ocses