[BIZTPOL] Oroszország (a Szovjetunió utódállama)

Ukrán nők arra készülnek,hogy megvédjék Ukrajnát egy orosz invázió esetén...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Egy másik verzióban láttam tegnap, az egyik csaj, a bugyijába tett 2 tárat.
Szerintem ebből azért vágták ki, mert komolytalan, nagyon komoly harcérték lehet, ukrán Volksbund. :D

• Tetszik
Reactions: antigonosz
Egy másik verzióban láttam tegnap, az egyik csaj, a bugyijába tett 2 tárat.
Szerintem ebből azért vágták ki, mert komolytalan, nagyon komoly harcérték lehet, ukrán Volksbund. :D
Abban biztos vagyok, hogy egy esetleges orosz invázió (szerintem nem lesz) esetén az orosz hadsereg számára komoly áldozatokkal járna Ukrajna területének ellenörzése....

e22f6e7026ecab6ab378a240ae258b16.jpg

Egy kemény kutyusnak kemény idők járnak. Vaszja több éven át szolgált az ukrán tengerészgyalogság egyik felderítő szakaszában. Miután csapdába keveredett az orosz erők állásai közelében, lerágta a saját mancsát és visszabicegett a vonalakhoz. Most már "nyugdíjas".

• Hűha
  • Vicces
Reactions: antigonosz and fip7
Egy kemény kutyusnak kemény idők járnak. Vaszja több éven át szolgált az ukrán tengerészgyalogság egyik felderítő szakaszában. Miután csapdába keveredett az orosz erők állásai közelében, lerágta a saját mancsát és visszabicegett a vonalakhoz. Most már "nyugdíjas".

Cane corsonak látszik. Nem igazán felderítő típus (hanem őrző-védő).... Vannak még a Szovjetunióban kitenyésztett szolgálati kutyafajták (pl. a fekete orosz terrier), amelyek alkalmasabbak lennének. A belga juhászkutyáról és az örök sláger német juhászkutyáról ne is beszéljünk......
Azért szegény Vaszja nem semmi kutyus.

A Sentinel-1 kereskedelmi műhold nem tudott jó minőségű képeket készíteni Kelet-Ukrajnáról....​

6459493_900.jpg

Érdekesség, hogy a Sentinel-1 kereskedelmi műhold nem tudott jó minőségű képet készíteni Kelet-Ukrajnáról a földről érkező kivillanás (interferencia-?) miatt.

Colonelcassad

Képek
Nem olyan egyszerű ez jelenleg szerintem, katonailag az USA jelenleg még a legerősebb hatalom a földön másrészt Kínának nem érdeke még, hogy megtörje az USA gazdaságát mivel a kínai áruk egyik (hanem a) legnagyobb felvevő piaca az USA.....
Havi 4000 konténer árut szállítanak ebben minden benne van. és ezt Ázsiai szállítmányozok viszik. USA topikban tettem be erről tavaly decemberben írást

Meg vagyok hatódva. Több ilyen cikket a hös ukránokról....:)

Hát ezek alapján tényleg csodálom az orosz diplomatákat, hogy nem egy kurvaanyázós levelet küldtek vissza nekik. Gyakorlatilag semmiben sincs igazán előrejutás és kb mindenhol az oroszokat vádolják. Hogy a szemét oroszok megsértették ezt, megsértették azt, fenyegetik Ukrajnát meg minden szépség. Kedvencem a Krím, kb ha ezek idegességükben össze is fossák magukat, akkor sem fog onnan Grísa kivonulni. Bezzeg ezzel szemben ők csupán védelmi szervezet (lol) meg amúgy is a szemétoroszok kezdtek mindent és nekik kell lépniük különben nincs tárgyalás. Plusz megint elővették a START tárgyalások szerelmes csomagját, hogy a nem telepített meg taktikai atomfegyverzetet is belevegyék a korlátozó rezsimbe (@MangaMonguz ), hát sok sikert hozzá. Ha van amiből Grísa nem enged akkor az ez

Hát ezek alapján tényleg csodálom az orosz diplomatákat, hogy nem egy kurvaanyázós levelet küldtek vissza nekik. Gyakorlatilag semmiben sincs igazán előrejutás és kb mindenhol az oroszokat vádolják. Hogy a szemét oroszok megsértették ezt, megsértették azt, fenyegetik Ukrajnát meg minden szépség. Kedvencem a Krím, kb ha ezek idegességükben össze is fossák magukat, akkor sem fog onnan Grísa kivonulni. Bezzeg ezzel szemben ők csupán védelmi szervezet (lol) meg amúgy is a szemétoroszok kezdtek mindent és nekik kell lépniük különben nincs tárgyalás. Plusz megint elővették a START tárgyalások szerelmes csomagját, hogy a nem telepített meg taktikai atomfegyverzetet is belevegyék a korlátozó rezsimbe (@MangaMonguz ), hát sok sikert hozzá. Ha van amiből Grísa nem enged akkor az ez
A NATO-Orosz válaszban,A 9.6-os pont már-már röhejes,ahol külön megemlíti hogy az oroszok tartózkodjanak a műhold ellenes fegyverek tesztelésétől,a többit meg utólag megbeszéljük(ha NATO tag tenne ilyet).