W
Wilson
Guest
Ukrán nők arra készülnek,hogy megvédjék Ukrajnát egy orosz invázió esetén...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Valószínűleg a legveszélyesebb fegyvernem ők lennének. Egyrészt nem kevés közöttük a medve méretű, másrészt már a mosolyuktól is frászt kap az ember...Ukrán nők arra készülnek,hogy megvédjék Ukrajnát egy orosz invázió esetén...
A nők már bebizonyították számtalanszor a történelem során, hogy a férfiakat megszégyenítő bátorsággal képesek harcolni....Valószínűleg a legveszélyesebb fegyvernem ők lennének. Egyrészt nem kevés közöttük a medve méretű, másrészt már a mosolyuktól is frászt kap az ember...
Egy másik verzióban láttam tegnap, az egyik csaj, a bugyijába tett 2 tárat.Ukrán nők arra készülnek,hogy megvédjék Ukrajnát egy orosz invázió esetén...
Abban biztos vagyok, hogy egy esetleges orosz invázió (szerintem nem lesz) esetén az orosz hadsereg számára komoly áldozatokkal járna Ukrajna területének ellenörzése....Egy másik verzióban láttam tegnap, az egyik csaj, a bugyijába tett 2 tárat.
Szerintem ebből azért vágták ki, mert komolytalan, nagyon komoly harcérték lehet, ukrán Volksbund.
Cane corsonak látszik. Nem igazán felderítő típus (hanem őrző-védő).... Vannak még a Szovjetunióban kitenyésztett szolgálati kutyafajták (pl. a fekete orosz terrier), amelyek alkalmasabbak lennének. A belga juhászkutyáról és az örök sláger német juhászkutyáról ne is beszéljünk......Egy kemény kutyusnak kemény idők járnak. Vaszja több éven át szolgált az ukrán tengerészgyalogság egyik felderítő szakaszában. Miután csapdába keveredett az orosz erők állásai közelében, lerágta a saját mancsát és visszabicegett a vonalakhoz. Most már "nyugdíjas".
Némi párhuzamot vélek felfedezni ezzel a
Ma nemrég Debrecenből szállt fel és az irányából következtetve Egyiptomba tart....Közben kis érdekesség, Orbán a 605-ös A319-esen a legrövidebb úton, Ukrajnán keresztül jön haza Moszkvából.
https://globe.adsbexchange.com/?icao=477ff5
Havi 4000 konténer árut szállítanak ebben minden benne van. és ezt Ázsiai szállítmányozok viszik. USA topikban tettem be erről tavaly decemberben írástNem olyan egyszerű ez jelenleg szerintem, katonailag az USA jelenleg még a legerősebb hatalom a földön másrészt Kínának nem érdeke még, hogy megtörje az USA gazdaságát mivel a kínai áruk egyik (hanem a) legnagyobb felvevő piaca az USA.....
Meg vagyok hatódva. Több ilyen cikket a hös ukránokról....Egy kemény kutyusnak kemény idők járnak. Vaszja több éven át szolgált az ukrán tengerészgyalogság egyik felderítő szakaszában. Miután csapdába keveredett az orosz erők állásai közelében, lerágta a saját mancsát és visszabicegett a vonalakhoz. Most már "nyugdíjas".
Makedónia, Szkopje.Ma nemrég Debrecenből szállt fel és az irányából következtetve Egyiptomba tart....
Érdekes, hogy Oláhországot kikerülte...
Jól èrtettem? 4000 ? Ez egyetlen egy elég kis konténerhajó.Képek
Havi 4000 konténer árut szállítanak ebben minden benne van. és ezt Ázsiai szállítmányozok viszik. USA topikban tettem be erről tavaly decemberben írást
Hát ezek alapján tényleg csodálom az orosz diplomatákat, hogy nem egy kurvaanyázós levelet küldtek vissza nekik. Gyakorlatilag semmiben sincs igazán előrejutás és kb mindenhol az oroszokat vádolják. Hogy a szemét oroszok megsértették ezt, megsértették azt, fenyegetik Ukrajnát meg minden szépség. Kedvencem a Krím, kb ha ezek idegességükben össze is fossák magukat, akkor sem fog onnan Grísa kivonulni. Bezzeg ezzel szemben ők csupán védelmi szervezet (lol) meg amúgy is a szemétoroszok kezdtek mindent és nekik kell lépniük különben nincs tárgyalás. Plusz megint elővették a START tárgyalások szerelmes csomagját, hogy a nem telepített meg taktikai atomfegyverzetet is belevegyék a korlátozó rezsimbe (@MangaMonguz ), hát sok sikert hozzá. Ha van amiből Grísa nem enged akkor az ezKiszivárgott,a NATO válaszának dokumentuma
https://english.elpais.com/usa/2022...escalation-of-military-threat-in-ukraine.html