Már a beszélgetőben van.Vigyètek innen ezt a trágya tèmát, kèrem.
Már a beszélgetőben van.Vigyètek innen ezt a trágya tèmát, kèrem.
Nem lehet.A vizeletben is az van.
Vészhelyzetben nem lehet azzal helyettesíteni?
Leiskolázta az idióta libsi műsorvezetőt!ATV, első osztályú beszélgetés egy Oroszország szakértő professzorral. Nagyon jókat mond, szerintem.

Igen.Ez a Tu-142, meg Tu-95MSz voltak Skócia partjainál két géppárban?
Utolsó 2 perc nagyon ütős!ATV, első osztályú beszélgetés egy Oroszország szakértő professzorral. Nagyon jókat mond, szerintem.
Azért annyit megjegyeznék, hogy nála 56 ellenforradalom. Egy utolsó vérbeli hithű komcsi. Nem tudok neki tapsolni, bármit is mond.ATV, első osztályú beszélgetés egy Oroszország szakértő professzorral. Nagyon jókat mond, szerintem.
Jól beszél az öreg. De biztos nem hívják meg többször a libsi médiákba.ATV, első osztályú beszélgetés egy Oroszország szakértő professzorral. Nagyon jókat mond, szerintem.
Ukraine's Spectator UAVEz valóban ekkora? Szék lábához meg falhoz viszonyítva ez valami nagyon kicsi.
Ez kézből vagy katapultról indítható rövidtávú felderítő drón, ezek nem túl nagyok.Ez valóban ekkora? Szék lábához meg falhoz viszonyítva ez valami nagyon kicsi.
Nem tudom miért kell elsütni ezt a cinikus mondatot a végén. Ha a szankciókkal nem dugták volna seggbe a piacot, nem lenne helyzet.Tudom majd a piac "megoldja".....
Hasonlóan eszes alakok dolgoztak a közel-keleti “megoldásaikon” is.A brit külügyminisztert gúnyolta Oroszország a földrajzi baki után
Liz Truss elmondta, hogy az Egyesült Királyság "Balti szövetségesei" a Fekete-tengeren találhatók, annak ellenére, hogy több mint 1000 km távolságra vannak egymástól
![]()
British foreign minister mocked by Russia after geography gaffe
British Foreign Secretary Liz Truss has been slammed after a geography error confusing two different bodies of water in Europewww.rt.com

Ennyi szart egy pávián nem termel egy hét ringló diéta után mint itt ebben a topikban!Vigyètek innen ezt a trágya tèmát, kèrem.

Őt se fogják többet meghívni, de sírva röhögtem mikor az irányítottnak gondolt beszélgetést kitekerte 180-fokbanLeiskolázta az idióta libsi műsorvezetőt!![]()
. Ez legalább akkora média történeti jelenet volt számomra, mint amikor Schiffert próbálta csibészelni a Turul szobor kapcsán a független - objektív Kálmán Olga
!Ugyan ez volt az első gondolatom a műsor közepénél. Nem a szokásos Tálas vagy Tarjányi féle okosságot mondta fel, szóval muszáj lesz valamelyik megbízható kádert behívni helyette a jövőben, ez nem jött be nekik, hisz ez a manus tényleg értett ahhoz amiről kérdeztékJól beszél az öreg. De biztos nem hívják meg többször a libsi médiákba.
!A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..