A vizeletben is az van.Az AdBlue az karbamid oldat. Ami szintén használatos műtrágyaként is, és ugyanott gyártják mint a műtrágyát.
Vészhelyzetben nem lehet azzal helyettesíteni?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A vizeletben is az van.Az AdBlue az karbamid oldat. Ami szintén használatos műtrágyaként is, és ugyanott gyártják mint a műtrágyát.
Már a beszélgetőben van.Vigyètek innen ezt a trágya tèmát, kèrem.
Nem lehet.A vizeletben is az van.
Vészhelyzetben nem lehet azzal helyettesíteni?
Leiskolázta az idióta libsi műsorvezetőt!ATV, első osztályú beszélgetés egy Oroszország szakértő professzorral. Nagyon jókat mond, szerintem.
Igen.Ez a Tu-142, meg Tu-95MSz voltak Skócia partjainál két géppárban?
Utolsó 2 perc nagyon ütős!ATV, első osztályú beszélgetés egy Oroszország szakértő professzorral. Nagyon jókat mond, szerintem.
Azért annyit megjegyeznék, hogy nála 56 ellenforradalom. Egy utolsó vérbeli hithű komcsi. Nem tudok neki tapsolni, bármit is mond.ATV, első osztályú beszélgetés egy Oroszország szakértő professzorral. Nagyon jókat mond, szerintem.
Jól beszél az öreg. De biztos nem hívják meg többször a libsi médiákba.ATV, első osztályú beszélgetés egy Oroszország szakértő professzorral. Nagyon jókat mond, szerintem.
Ukraine's Spectator UAVEz valóban ekkora? Szék lábához meg falhoz viszonyítva ez valami nagyon kicsi.
Ez kézből vagy katapultról indítható rövidtávú felderítő drón, ezek nem túl nagyok.Ez valóban ekkora? Szék lábához meg falhoz viszonyítva ez valami nagyon kicsi.
Nem tudom miért kell elsütni ezt a cinikus mondatot a végén. Ha a szankciókkal nem dugták volna seggbe a piacot, nem lenne helyzet.Tudom majd a piac "megoldja".....
Hasonlóan eszes alakok dolgoztak a közel-keleti “megoldásaikon” is.A brit külügyminisztert gúnyolta Oroszország a földrajzi baki után
Liz Truss elmondta, hogy az Egyesült Királyság "Balti szövetségesei" a Fekete-tengeren találhatók, annak ellenére, hogy több mint 1000 km távolságra vannak egymástól
British foreign minister mocked by Russia after geography gaffe
British Foreign Secretary Liz Truss has been slammed after a geography error confusing two different bodies of water in Europewww.rt.com