A franciák komoly szerepe volt abban hogy az EU 1.2 milliárd eurót öntött az ukrán gazdaságba. Nem is olyan rossz így ,az EU-n kívül 
https://en.interfax.com.ua/news/general/796896.html

https://en.interfax.com.ua/news/general/796896.html

Biztos én vagyok ideológiailag alulképzett, de miért jobb ilyen fapuskákkal gyakorlatozni, mint töltetlen valódiakkal?Képriport
![]()
Helyszíni riport: Ukrajna százezer civilt von be a védelmi erőkbe, özönlenek is az önkéntesek
Ukrajna a fegyveres erőket nemcsak szerződéses katonákkal, de önkéntes alapon szerveződő területvédelmi hálózattal is erősíti. Az ukrán vezetés szerint ha ilyenek lettek volna 2014-ben, az orosz hadsereg által burkoltan támogatott szakadárok sem jutottak volna el addig, hogy leválasszák...telex.hu
Ez csak komédia, a nyugati közvéleménynek, játszák a "szegény áldozat" szerepétBiztos én vagyok ideológiailag alulképzett, de miért jobb ilyen fapuskákkal gyakorlatozni, mint töltetlen valódiakkal?
Így csak bohóckodni lehet, de biztonságos fegyverkezelést megtanulni nem...
Vagy a jó ukránok már túladtak a karabélyaik többségén, és nincs elég fegyver?
Ja, és nagyon durván "amerikaimarketing"-szaga van ennek az egésznek.
Narratívagyártás megy ezerrel, a nép egyszerű gyermekei végső elkeseredésükben fapuskákkal gyakorlatoznak.
Így készül a szabadságharcos a Time magazin címlapjára...
Csak nekem tűnt fel, hogy az OV. - Putyin sajtótájékoztatón a 33439 HSz.-ben a magyar és orosz zászlók egymás mellett voltak felsorakoztatva felváltva, míg a Macron - Putyin sajtótájékoztatón külön-külön voltak a zászlók két oldalon?
Tudomásom szerint, az oroszoknál évek óta úgy beszélnek rólunk mint stabil, megbízható partner-szövetséges.
Tudomásom szerint, az oroszoknál évek óta úgy beszélnek rólunk mint stabil, megbízható partner-szövetséges.
Híradásokban is pozitívan emlegetik Magyarországot a mindennapokban.
Lehet ezt jelzi?

Ez csak a szomáliai nem halálos katonai segélyEz csak komédia, a nyugati közvéleménynek, játszák a "szegény áldozat" szerepét

Mert Macron mögött a francia és az EU zászlók voltak, míg OV nem ragaszkodik a csillagos kék zászlóhoz.Csak nekem tűnt fel, hogy az OV. - Putyin sajtótájékoztatón a 33439 HSz.-ben a magyar és orosz zászlók egymás mellett voltak felsorakoztatva felváltva, míg a Macron - Putyin sajtótájékoztatón külön-külön voltak a zászlók két oldalon?

Mihail Szergejevics Tolsztih. Alias "Givi". Élt 36 évet. Orvtámadásban az ukrán rezsim bérgyilkosai reaktív lángvetővel felgyújtották az irodáját. 2015-ben az Európa Tanács felvette a szankciós listájára. Megkapta a DNR legmagasabb katonai kitüntetését, a "Hősök Csillaga"-t.Ma 5 éve gyilkolták meg ukrán diverzánsok Givit a Somali zászlóalaj parancsnokát Donyeckben
![]()
Megszéljegyezném, hogy Macron jelenleg az EU soros elnöke is. Tehát nem véletlenül volt kint az EU-s zászló. Deklaráltan az EU nevében is tárgyalt Putyinnal.Mert Macron mögött a francia és az EU zászlók voltak, míg OV nem ragaszkodik a csillagos kék zászlóhoz.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..