Térjünk rá vissza 17-én!Éppen most csatlakozott a NYUGAThoz a magyar Konzuli Szolgálat. De toljad csak!
Aztán ha nem lesz támadás, majd pont úgy meglepődtök mint eddig kb. 14x.
Tudod aki farkast kiált...
Hiteltelenek vagytok! Nem kicsit, NAGYON!
Térjünk rá vissza 17-én!Éppen most csatlakozott a NYUGAThoz a magyar Konzuli Szolgálat. De toljad csak!
Az ugye véletlenül se lehet, hogy az egyre nagyobb esélyű ukrán provokáció miatt írta a konzuli szolgálat, amit.Éppen most csatlakozott a NYUGAThoz a magyar Konzuli Szolgálat. De toljad csak!
Éppen most csatlakozott a NYUGAThoz a magyar Konzuli Szolgálat. De toljad csak!
Rengeteg hsz-t írtam a témával kapcsolatban, Amit idéztél : Nézzutána a témának mi volt 2021 tavaszán az ukrán határnál. Az ukránok elakarták indítani a "Vihar" hadmüveletet , de mivel az oroszok csapatok telepítésével a határhoz ezt megakadályozták. Ha valakinek üres az agya és nem tudja mi volt egy éve és nem tudja értelmezni a leírtakat az elég nagy gáz.Hogy ki hazudik, azt mindenkire rábízom:
Most akkor nyugati, vagy déli?
Nyilván a 2 új lövészdandár is már évek óta az ukrán határon állomásozik...![]()
![]()
2014 óta többé-kevésbé aktív harcok vannak Kelet-Ukrajnában. Orosz invázió nélkül hogyan romolhatna annyira a helyzet, hogy ezt a figyelmeztetést adná ki a Konzuli Szolgálat.Az ugye véletlenül se lehet, hogy az egyre nagyobb esélyű ukrán provokáció miatt írta a konzuli szolgálat, amit.
"Szombaton jelent meg a felhívás a Konzuli Szolgálat honlapján az Ukrajnába készülődőknek, hogy fontolják meg utazási szándékukat. A tájékoztató felhívja a figyelmet a fokozódó ukrán–orosz konfliktusra, ami miatt jobb későbbre halasztani az utazást. Ha mégis menni szeretnének, kérik, hogy regisztráljanak konzuli védelemre, kövessék figyelemmel a helyi híreket, a közösségi médiát, és tartsák be a hatóságok utasításait."Éppen most csatlakozott a NYUGAThoz a magyar Konzuli Szolgálat. De toljad csak!

Az a baj Huszar, hogy az ukran hadero a szakik hataran vonult fel. Nem vedelmi allasokban az orosz/feherorosz hataron, akik lerohanni keszulnek oket. Nem fekete es feher ez a dolog.2014 óta többé-kevésbé aktív harcok vannak Kelet-Ukrajnában. Orosz invázió nélkül hogyan romolhatna annyira a helyzet, hogy ezt a figyelmeztetést adná ki a Konzuli Szolgálat.
Mondjuk ha az ukrán hadsereg (és a milicisták) felszívják magukat, és egyszerre kezdik el baszkurálni az autonóm területeket meg mindenkit, akit oroszbarátnak gondolnak. Megelőző intézkedésként.2014 óta többé-kevésbé aktív harcok vannak Kelet-Ukrajnában. Orosz invázió nélkül hogyan romolhatna annyira a helyzet, hogy ezt a figyelmeztetést adná ki a Konzuli Szolgálat.
Tankönyvi a megindulási körzet berendezése.Krím. Hát nem is tudom....
Na-na!2014 óta többé-kevésbé aktív harcok vannak Kelet-Ukrajnában. Orosz invázió nélkül hogyan romolhatna annyira a helyzet, hogy ezt a figyelmeztetést adná ki a Konzuli Szolgálat.
Ha jól értettem.
Nyizsnyij Novgorod régió. Irány délnyugat.
Tekintve, hogy 1 hete is az volt még a hivatalos állaspont, hogy nincs itt semmi látnivaló, igen ez a magyar külügytől pontosan olyan erős húzás, mint a NATO többi országától a sajátjuk."Szombaton jelent meg a felhívás a Konzuli Szolgálat honlapján az Ukrajnába készülődőknek, hogy fontolják meg utazási szándékukat. A tájékoztató felhívja a figyelmet a fokozódó ukrán–orosz konfliktusra, ami miatt jobb későbbre halasztani az utazást. Ha mégis menni szeretnének, kérik, hogy regisztráljanak konzuli védelemre, kövessék figyelemmel a helyi híreket, a közösségi médiát, és tartsák be a hatóságok utasításait."
Ezzel akkor csatlakoztunk a hecckampányhoz?
Már ne is haragudj, de hol van ez a nagykövetségek evakuálásától?
Vagy ettől :
"Az Egyesült Államok szövetségesei egymás után arra szólítják fel állampolgáraikat, hogy hagyják el Ukrajnát, mert az országot orosz támadás fenyegeti. A lépést már Ausztrália, Új-Zéland, Nagy-Britannia, Lettország és Észtország, Dánia, Hollandia, Japán, Kanada, Kuvait, Litvánia és Németország is megtette. Mind arra szólították fel a polgáraikat, hogy hagyják el Ukrajna területét." ???
Annyit számoltam én is, minimum 25-en voltak, ha mindenkit mindig mutatott a kamera, ha valaki kimaradt valahogy ahogy forgott, többen.Jól számoltam, hogy 25 gép volt összesen?
Kiadtak egy olyan közleményt, ami az elsőtől az utolsóig megállja a helyét. Ukrajnában a helyzet meleg, akinek nagyon nincs arra halaszthatatlan sürgős dolga, lehetőleg NE menjen. Teljesen korrekt szerintem, még csak nem is túlzó. A helyzet valóban nem jó.Tekintve, hogy 1 hete is az volt még a hivatalos állaspont, hogy nincs itt semmi látnivaló, igen ez a magyar külügytől pontosan olyan erős húzás, mint a NATO többi országától a sajátjuk.
és nem csak csapatszállítókJól számoltam, hogy 25 gép volt összesen?
Akkor most gondold végig!Az a baj Huszar, hogy az ukran hadero a szakik hataran vonult fel. Nem vedelmi allasokban az orosz/feherorosz hataron, akik lerohanni keszulnek oket. Nem fekete es feher ez a dolog.
Ha nekimennek a szakiknak, jonnek az oroszok, ez biztos.
En nem vagyok sem jos, sem nem latok a donteshozok fejebe. Abba se kivanok belemenni, ki a hibas.Akkor most gondold végig!
Szerinted mindezt nem tudják az ukránok?
Közben meg kb. 2x olyan erős orosz erők veszik körül őket.
Plusz a tenger felöli és a belorusz irányú támadás feltételei is adottak.
Nyilván most őrültek meg annyira az ukránok, hogy a NATO folyamatos figyelmeztetése ellenére (mert minden NATO kapcsolatos vezető folyamatosan azt szajkózza, hogy nem lesz NATO segítség), és a durva orosz erőfölény ellenére most akarnak Kelet-Ukrajnában támadni, csak mert kaptak pár lejárt szavatosságú ATGM-et.
Mindenki tudja, hogy bármi komolyba kezdenek Kelet-Ukrajnában akkor megsemmisülnek önnálló államként.
Na szerinted az ukránok sz0pni akarnak?
Ja mintha 5 Kamov is van...és nem csak csapatszállítók
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..