Két uniós ország is tagjelölt státuszt adna Ukrajnának
Legyelország és Litvánia szerint Ukrajna megérdemli, hogy EU-tagjelölt státuszt kapjon, ehhez készek támogatást nyújtani Kijev részére â Ãrja a Reuters.

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Amúgy mindig azon agyaltam, hogy ha Ukrajnából eltűnne Kárpátalja az egyáltalán feltünne nekik? Olyan kicsi terület, és annyira semmi közük hozzá, mégis úgy tesznek mintha akkora veszteség lenne.Ezt a képet kiegészíteném!
Ez is fura... most akarnak eu-s tagjelölti státuszt adni nekik egyesek, és erre ők nem kellenének, nem jó menekültek?"A (svéd) miniszterelnök nem kíván egy esetleges háború kirobbanása esetén korlátlanul ukrán menekülteket befogadni, annak ellenére, hogy hazájába folyamatosan érkeznek a Közel-Keletről és Afrikából dokumentumokkal nem rendelkező illegális bevándorlók – írja a V4NA Hírügynökség."
![]()
Nem fogadna be ukrán menekülteket Svédország
A miniszterelnök nem kÃván egy esetleges háború kirobbanása esetén korlátlanul ukrán menekülteket befogadni, annak ellenére, hogy hazájába folyamatosan érkeznek a Közel-KeletrÅl és Afrikából dokumentumokkal nem rendelkezÅ illegális bevándorlók â Ãrja a V4NA HÃrügynökség.magyarnemzet.hu
tyű, azt a humanitárius ájrópaiértékes mindenségit!"A (svéd) miniszterelnök nem kíván egy esetleges háború kirobbanása esetén korlátlanul ukrán menekülteket befogadni, annak ellenére, hogy hazájába folyamatosan érkeznek a Közel-Keletről és Afrikából dokumentumokkal nem rendelkező illegális bevándorlók – írja a V4NA Hírügynökség."
![]()
Nem fogadna be ukrán menekülteket Svédország
A miniszterelnök nem kÃván egy esetleges háború kirobbanása esetén korlátlanul ukrán menekülteket befogadni, annak ellenére, hogy hazájába folyamatosan érkeznek a Közel-KeletrÅl és Afrikából dokumentumokkal nem rendelkezÅ illegális bevándorlók â Ãrja a V4NA HÃrügynökség.magyarnemzet.hu
Igen, ez a szanckiózás mindig a háborúba lökés alapfeltátele. Azt nem tudom, hogy az ukránok hogy lehetnek ennyire ostobák, hogy ezt nem veszik észre.
Azt hallottam bónusz, hogy Putyin respektje nagyon magas az oroszok körében és egy Ukrajna visszahódítása Nagy Péter-i magasságokba repítené az orosz történelemben. Ez biztos, hogy személyes ambícióként tüzeli őt.
.Ukrajna nagykövetén keresztül arra kéri Törökországot, hogy egy esetleges orosz invázió esetén zárja le az orosz hajók elől az ellenőrzése alatt álló fekete-tengeri szorosokat.
![]()
Súlyos kérést intéznek az ukránok Erdoganhoz
Ukrajna nagykövetén keresztül arra kéri Törökországot, hogy egy esetleges orosz invázió esetén zárja le az orosz hajók elÅl az ellenÅrzése alatt álló fekete-tengeri szorosokat â Ãrja a Reuters.www.portfolio.hu
Mióta az oroszok elismerték LDNR-t azóta letargiában vagy. Picsogsz, "szaggatod a ruhádat", örjöngsz, és közben rettegsz. És ezek bármilyen kombinációja előfordul a hozzászólásaidban.Érdekes volt őket nézni.
Teljesen más világ. Van valami ősi, szittya, maszkulin brutalitás még ebben a zenében - táncban is. Mellé kell tenni mondjuk kontrasztnak Justin Biebert és azt a generációt! Tudom hogy sarkítok, de mikor összevetem a két kultúrát, hogy az egyik őrzi a vadságát, a keménységét, a másik meg "Sorry-kat" röpít a slágerlisták élére, őszintén bár nem vagyok vallásos, lassan imádkozni fogok érte hogy SOHA ne kelljen velük harcolnunk, mert ezek a népek megesznek minket élve mentalitásban!
Ja az albánok!Komoly vádakat fogalmazott meg Szergej Lavrov orosz külügyminiszter Albánia, Koszovó és Bosznia-Hercegovina ellen.
Albánia, Koszovó és Bosznia-Hercegovina is visszautasította Lavrov vádjait, miszerint zsoldosokat küldtek volna Ukrajnába, hogy ellenpontot képezzenek az orosz csapatokkal szemben – számolt be róla a Balkan Insight.
Lavrov még pénteken fogalmazott úgy, hogy hitelt érdemlő információval rendelkeznek arról, hogy zsoldosok érkeztek Ukrajnába, amelyek egy részét ráadásul Kelet-Ukrajnába, a Donyec-medencébe küldenek.
Olyan sokat nem kell hozzá konteózni.Ha sokat konteózok, akkor az egész helyzet valójában Európa legyengítéséről és újrafelosztásáról is szól... és a hibrid hadviselés első lépései már évekkel ezelőtt elkezdődtek a migráns válsággal, ma kibertámadások, el nem ismert katonai egységek évek óta, kisebbségek védelme, lázítása... tankönyvi hibrid hadviselés....
De ha őszinte akarok lenni, akkor ennek a beteg nyugati demokráciának, Pc-nek, szabadrablásnak, globalizmusnak véget is kellene már vetni.... persze utána nem kommunizmusra vágynék....
Nem így van, de mondjuk nincs jó kedvem ez tény. Mi az hogy tartani egy sabbatot, nem vagyok zsidó, elmagyaráznád mi ez a szokásotok, miért leszek tőle jobb kedvű?Mióta az oroszok elismerték LDNR-t azóta letargiában vagy. Picsogsz, "szaggatod a ruhádat", örjöngsz, és közben rettegsz. És ezek bármilyen kombinációja előfordul a hozzászólásaidban.
Szerintem tarts egy kis sabbatot vagy 2 napig!
Méltóság!
Nekem csak az albán légvédelem vicc van meg, ahhoz képest leszedtek egy Lockhead T-33ast 1957ben. Lehet, h parittyával, lehet, h imával, de leszedték.Ja az albánok!
Megvan a vicc, amikor az albánok hadat üzennek a szovjetúniónak?
Szürrealitás után, újabb szürreális dolog!
Az ukrajnai japán nagykövet Kijevben marad, Tokióból szállították neki dédnagyapja szamurájkardját és hagyományos páncélját.
Ebbe öltözve kijelentette, hogy a szamurájoknak meg kell védeniük azt az országot, ahol vannak!
![]()
engedd el, pöcshuszár igen zabos mostanság.Nem így van, de mondjuk nincs jó kedvem ez tény. Mi az hogy tartani egy sabbatot, nem vagyok zsidó, elmagyaráznád mi ez a szokásotok, miért leszek tőle jobb kedvű?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..