T-72

Bulgária jóváhagyta a T-72m1/M2 fő harckocsik flottájának korszerűsítését
Pogány alszik? :)

• Vicces
Reactions: Pogány
Ukrajna lerohanása. (Azért ez a kivitel szíriában sem vinné el a szépségért járó különdíjat .)

FMYlcTNXIAg2ijh

Ha a felső rácsozatra gondolsz, az pont olyan mint amiket a többi képen látni az oroszoktól. Ezen az látszik, hogy sablonban készült a többivel együtt amit eddig láttam. Pont , hogy nem az a tákolmány amit az araboknál látni. Az, hogy nincs lefestve, az az oroszoknál mindennapos más területen is. Arra ez normális.

orosz felfogás szerint nem kell szépnek lennie csak müködjön

"Kicsit" nyugodtabbak lehetnénk, ha a 12 év alatt beszereztek volna --a meglévők mellé, legkevesebb-- 120(+) kb. ilyen darabot a Z2026 morzsáiból ! ! !

FMYlcTNXIAg2ijh

Nem látom a tuti-biztos megvásárolt jóindulatot sehol!!! ...ahhh, megvan: a hiányzó 1.200+ milliárd Eu-s pénz!!!

...nem "megmagyarázni!!! ...kijavítani és kijavítani, és kijavítani --a hibát-- !!! :hadonaszos:

.

A Javelinekről (+ a brit cucc) még viszonylag keveset hallok látok... Többen leírták őket (első napon), hogy semmit sem érnek. Szerintem meg az az oka, hogy az ukik várják a nagyobb támadást. Kivárnak. Nem véletlenül vannak ott azok a vastákolmányok az orosz harckocsikon. Kérdés, védeni fognak e. Ha a T-80BVM tornyát Javelin durrantotta le esetleg, akkor lehet nem sokat fognak érni.

• Tetszik
Reactions: LMzek 2.0
A Javelinekről (+ a brit cucc) még viszonylag keveset hallok látok... Többen leírták őket (első napon), hogy semmit sem érnek. Szerintem meg az az oka, hogy az ukik várják a nagyobb támadást. Kivárnak. Nem véletlenül vannak ott azok a vastákolmányok az orosz harckocsikon. Kérdés, védeni fognak e. Ha a T-80BVM tornyát Javelin durrantotta le esetleg, akkor lehet nem sokat fognak érni.

Mintha annál a tetőn is lenne ERA.
...mindenesetre emléxem, hogy valamelyik kisebb darabszámú orosznak már a torony tetején is van. Ennek vajon?