Igazad van fejből írtam.1963 óta pályáztak erre a státuszra és 1999 decembere óta hivatalosan EU tagjelöltek.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Igazad van fejből írtam.1963 óta pályáztak erre a státuszra és 1999 decembere óta hivatalosan EU tagjelöltek.
a tagjeloltseg utan lesz gyorsitott eljaras.Nem kerülte el. De még mindig csak a tagjelölt státuszról és nem a tagságról van szó.
Nem tudtam, ők is észak atlantiak lettek?Ha a XX. Századból megörökölt biztonsági rendszer invalid vagy azzá válik az ukran események nagyhatalmi újraértelmezésében, akkor mint egy lehetőség fennállhat….
Azt a bögrét már a múlt héten is láttam....Bucha orosz haditechnika .
Most akkor a tót atyafiak küldik a teljes légierejüket vagy nem?Miért az hogy fegyvereket küldenek nem közvetlen beavatkozás!? Nem mindegy, hogy ATGM-et küldenek vagy vadászgépeket?! Ki hogy nézi!
Nalátod. Itt válik el az úgynevezett egyenes gerinc és a politika egymástól.De van ehy szövetség amiben részt veszünk, és vannak kötelezettségeink amiket vállaltunk.
Azt hiszem, ebben pl. a Lengyelek sokkal korrektebbek.
Most akkor a tót atyafiak küldik a teljes légierejüket vagy nem?
Azért az ukrán adatokat ne vedd fixnek, mert független források ezt nem erősítették meg.Valószínűleg arra számítottak, hogy K-Ukrajnában majd orosz zászlót lengetve fogadják őket
Köszönöm!Nem tudom, volt-e már.
Megint le vagyok maradva olvasásban.
és akkor hipp-hopp nettó befizetők leszünk.a tagjeloltseg utan lesz gyorsitott eljaras.
olyan, mintha valaki a VIP karszalaggal menne be a Szigetre... Ezer ember a tuzo napon tizperceket aszalodik, mig a VIPes max a szemelyes adatok megadasaig, arnyekos teruleten kenyszerul varakozni.
na most Ukrajna ezzel VIP meghivot kapott.
A különféle moráljavító propagandák, mint a “Kiev Szelleme” hírek könnyen kontraproduktívba mennek át, amint a sugallt kép ellenére se tör meg az oroszok lendülete.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..