[HÍREK] Ukrajnai fegyveres konfliktus

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
25 627
86 007
113
Nem azt mondtam, hogy a sok rossz és rosszabb közül nem látom a legkevésbé rosszat, olyan biztos a Fideszen az X-em mint a kő, csak azt hogy ezt nem lehet védeni, amit most csináltak, még ha akarnám se tudnám. De nem is akarom...
Nem is a te dolgod. Arra ott vannak a politikusok. 12 éven át próbáltak jó kapcsolatot ápolni az ukránokkal és oroszokkal. Az oroszokkal sikerült, Janukovics alatt sikerült, a buzi nácik viszont betiltották a magyart. Furkó ukrán nacionalista banda. Az usa falaz nekik, a hülye eu meg kinyirtatja magát értük. Legyen vége gyorsan, minél kevesebb civil áldozattal. Ezért kellene drukkolni, nem bátorítani az ukránokat, fegyvert adni a kezükbe, miközben egy rakat ország várakozik tagfelvételre.

Az usa az eu faxával veri. Az eut komplett idióták vezetik.
 

megazez

Well-Known Member
2018. július 22.
7 552
24 628
113
Az ukránok mire mennek vele? Teljesen indokolatlan megadni nekik. Semmi hasznuk nincs belőle, de az oroszoknál ez egy hatalmas fekete pont. Csak veszítünk vele, és senki nem nyer semmit. Elég lett volna 24.-ként támogatni, és nem fejjel beleugrani a szarba.
Azt se tujuk miről beszélt a főni putyóval, sőt azt se, hogy Szijjártó mit tárgyalt a nyújork-i kiruccanásán. Túl kicsik vagyunk ehhez, eddig ügyesek voltunk (csak a fos, tolja, hogy szarok vagyunk mindenhol) remélem jobban jövünk ki a dolgokból mint az előző században.
 

KoviUbi

Well-Known Member
2016. szeptember 1.
1 834
6 693
113

tomippo

Well-Known Member
2016. május 16.
3 311
10 244
113
Elképesztő hogy ezen a csatornán mennyi friss info jön ki



Fogolycsere 1 orosz 5 ukrán https://t.me/rybar/26690

Mykolaivet megkerülve nyomulnak civilekkel veszekedés https://t.me/rybar/26688?single
 
  • Tetszik
Reactions: Faboo78 and Wilson

borisz

Well-Known Member
2012. május 25.
8 289
11 192
113
a kárpátaljai magyar menekülteket befogadjuk?

Ideiglenesen. A kárpátaljai magyarokra Kárpátalján van szükség.


Bulgária és Szlovákia kategorikusan visszautasítja, hogy a vadászgépeit Ukrajnának adná.

Szósz?

Nagyszerű légvédelmi gépek a Szu-22M4-esek. Még radarjuk sincs.

Egy farok lengyel már kioktatott, hogy vadászbombázó, ahogy a MiG-23BN is. Én nem értek hozzá, Lazúron kapják a parancsokat.
Majdnem kitiltottak engem, amikor ellenérveket és technikai adatokat hoztam fel.
 

KoviUbi

Well-Known Member
2016. szeptember 1.
1 834
6 693
113
De ettől függetlenül a gazdasági szankció lehet helytelen eszköz, de mi az alternatíva? A háború nem tűnik nagy ötletnek, én sem tudom.

Az EU-nak, (ha lenne elég töke és ereje hozzá) az ukránok feje felett kellett volna megalkudni az oroszokkal. Nem 8 évig pumpálni az ukránokat, hogy csináljátok csak, mert jó lesz.

Az lehet, hogy az oroszok húzzák meg a ravaszt, de hogy az EU-ban senki nem érzi magát felelősnek egy cseppet sem, az igazán elképesztő. 2014 óta tudjuk, hogy lesz egy pont, ahol az oroszok lépni fognak katonailag.

Most léptek. Az EU meg erre elkezdi rontani az amúgy se fényes helyzetet és világháborúig tolják a kontinenst egy sz*ros Ukrajnáért. Az USA meg ül x ezer kilométerre és röhög egyet, hogy megint sikerült.
 
W

Wilson

Guest
Ha az Azovosok tényleg fanatikusan fogják védeni a pozícióikat Mariupolnál, nincs semmi okom azt hinni , hogy nem így lesz akkor biztos vagyok benne, hogy az orosz hadsereg befogja vetni a megerősített állások ellen a már ott lévő TOS-1-t. De lehet, hogy már be is vetette...
 

Allesmor Obranna

Well-Known Member
2010. április 30.
13 342
62 787
113
Ideiglenesen. A kárpátaljai magyarokra Kárpátalján van szükség.




Szósz?



Egy farok lengyel már kioktatott, hogy vadászbombázó, ahogy a MiG-23BN is. Én nem értek hozzá, Lazúron kapják a parancsokat.
Majdnem kitiltottak engem, amikor ellenérveket és technikai adatokat hoztam fel.
Nincs Lazur a Szu-22-eseken.