Szerintem a fél szbu (főleg az öregebbje) haver az orosz társszervezettel, valószínűleg kegyelmet kaptak emiatt.De hülyék! Addigra mindegyik SBZU-s elhagyja az épületet!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szerintem a fél szbu (főleg az öregebbje) haver az orosz társszervezettel, valószínűleg kegyelmet kaptak emiatt.De hülyék! Addigra mindegyik SBZU-s elhagyja az épületet!
Ezzel felmentesz idióta koreai diktátorokat és Husszeint, aki országon belül is vetett be vegyi fegyvert. Irán pont a jó példa, hogy a szankciók ellenére is lehet értelmes gazdasagpolitikát folytatni.Igen, Irakban is gyerekek százezrei haltak meg az USA szankciói miatt a '90-es években. Madeleine Albright ezt mondta róla: megérte...
A rezsim nem bukott meg egyik esetben sem a szankciók miatt. Irán még arra is elég erős, hogy öt országban ott legyen nem hivatalos hadviselő félként.
Ha nem Harkovban, vagy Herszonban terveztek szavazni, pls. a belpol topikban beszéljétek ki a pártpreferenciátokat. Köszönjük.Nem azt mondtam, hogy a sok rossz és rosszabb közül nem látom a legkevésbé rosszat, olyan biztos a Fideszen az X-em mint a kő, csak azt hogy ezt nem lehet védeni, amit most csináltak, még ha akarnám se tudnám. De nem is akarom...
Szerintem már régen nincsenek abban az épületben hiszen az invázió megkezdésétől kezdve az oroszok bármikor "bekalibrálhatták" volna az épületet...De hülyék! Addigra mindegyik SBZU-s elhagyja az épületet!
Nem is a te dolgod. Arra ott vannak a politikusok. 12 éven át próbáltak jó kapcsolatot ápolni az ukránokkal és oroszokkal. Az oroszokkal sikerült, Janukovics alatt sikerült, a buzi nácik viszont betiltották a magyart. Furkó ukrán nacionalista banda. Az usa falaz nekik, a hülye eu meg kinyirtatja magát értük. Legyen vége gyorsan, minél kevesebb civil áldozattal. Ezért kellene drukkolni, nem bátorítani az ukránokat, fegyvert adni a kezükbe, miközben egy rakat ország várakozik tagfelvételre.Nem azt mondtam, hogy a sok rossz és rosszabb közül nem látom a legkevésbé rosszat, olyan biztos a Fideszen az X-em mint a kő, csak azt hogy ezt nem lehet védeni, amit most csináltak, még ha akarnám se tudnám. De nem is akarom...
Azt se tujuk miről beszélt a főni putyóval, sőt azt se, hogy Szijjártó mit tárgyalt a nyújork-i kiruccanásán. Túl kicsik vagyunk ehhez, eddig ügyesek voltunk (csak a fos, tolja, hogy szarok vagyunk mindenhol) remélem jobban jövünk ki a dolgokból mint az előző században.Az ukránok mire mennek vele? Teljesen indokolatlan megadni nekik. Semmi hasznuk nincs belőle, de az oroszoknál ez egy hatalmas fekete pont. Csak veszítünk vele, és senki nem nyer semmit. Elég lett volna 24.-ként támogatni, és nem fejjel beleugrani a szarba.
A ma Harkov központját eltaláló rakétárol készült felvételt kikockázták, pirossal bekarikazva jól látható a becsapódás előtt (talán Kalibr) a rakéta, az épület amúgy az Azov toborzó központjaként is működött....
Köszönöm!https://www.bitchute.com/video/NBUEh9x2qjb2/
még időben mentettem le, úgyhogy felraktam a bitchute-ra. Ungvári TV anyaga
a kárpátaljai magyar menekülteket befogadjuk?
Bulgária és Szlovákia kategorikusan visszautasítja, hogy a vadászgépeit Ukrajnának adná.
Nagyszerű légvédelmi gépek a Szu-22M4-esek. Még radarjuk sincs.
Szakadár katona szedi le mindkettőt. A videó végén látszik is.Tegnapi felvétel az Azovról ledobja az Ukrán zászlót és csak az Azov zászló marad fennt....
Nem tudnád esetleh youtube-ra felrakni? Onnét én is le tudom menteni.https://www.bitchute.com/video/NBUEh9x2qjb2/
még időben mentettem le, úgyhogy felraktam a bitchute-ra. Ungvári TV anyaga
Én vagyok a szósz.
De ettől függetlenül a gazdasági szankció lehet helytelen eszköz, de mi az alternatíva? A háború nem tűnik nagy ötletnek, én sem tudom.
Hol marad fenn az azov zászló?Tegnapi felvétel az Azovról ledobja az Ukrán zászlót és csak az Azov zászló marad fennt....
Tényleg igaz nem néztem teljesen végig a videót...Szakadár katona szedi le mindkettőt. A videó végén látsziik.