[HÍREK] Ukrajnai fegyveres konfliktus

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Igen, ezért sem értem az ukránokat. Gyakorlatilag minél tovább húzzák, annál nagyobbak lesznek a veszteségeik és annál rosszabb pozícióból tárgyalnak. Számomra érthetetlen, hogy ezt miért nem látják. Arra tudok csak gondolni, hogy más a céljuk, nem pedig az, hogy az ország minél kisebb veszteséggel jöjjön ki a háborúból.
Zelenszkij csak egy bábfigura, akit a tengerentúlról irányítanak. Azoknak nem érdeke, hogy gyors megegyezés legyen. Azért tolja a nyugat a fegyvereket Ukrajnába, hogy kivéreztessék mindkét szláv népet. Elfog húzódni ez a háború még jó pár hó apig.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Asszem ez a szállítmány már nem fog célba érni.

eVIY4rw.jpg
Tudom nagy kérés, de takarjunk már ki az áldozatokat, mindegy melyik félről van szó. Ez a minimum szint kell hogy legyen. A HTKA fórumozói járjanak példával előre.

Mondjuk a népét szerető vezetésnek illik óvóhelyre vinni a civileket, ha haditechnikát rak a házához. De nem várom hogy ezt megértsd.
A kijeviek a metróban nyomorognak egy hete, akik nem fér le oda az a pincékben, milliókról van szó, hogy a viharba tennék őket bunkerekbe? Te most komolyan olvasd már vissza amiket írsz mert szürreális.

• Tetszik
Reactions: bel
Csak nem nemzetközi hivatalos tárgyalásra két háborúban álló fél között!
Hihetetlen hogy egy khaki színű kötött pulcsi nagyobb veszteséget tud okozni az orosz népléleknek mint 5-6000 katona értelmetlen halála.
Nem mindegy hogy miben mennek oda az ukránok? Az ukránok ezzel a ruhával kifejezték hogy véreskezű vademberekhez mennek látogatóba, hiába parádéznak öltönyben. Minek adjanak tiszteletet egy gyilkos bandának akik a népeit ölik?

Tudom a Becstelen brigantyk nem népszerű film az "orosz antifák" között de pont erre mutat rá ha olvasol a sorok között. Aldo Raine és kegyetlen bandája nem ad semmilyen tiszteletet a katonai rangnak ha becstelenül szerezték meg a rangot a náci tisztek. Lesüllyednek az ő szintjükre állatok tárgyalnak az állatokkal. Hans Landát is megfaragták, hiába a legelegánsabb legműveltebb náci tisztként élte az életét. Legbelül egy gátlástalan állat volt és úgy is bántak vele.

Tudom nagy kérés, de takarjunk már ki az áldozatokat, mindegy melyik félről van szó. Ez a minimum szint kell hogy legyen. A HTKA fórumozói járjanak példával előre.

Halott katona, nem folyik semmije sehova, nem látszik az arca.
Azt pl. nem rakom be, hogy az Azovosok kivégezték a csajt és a pár hónapos gyerekét aki Mariopulból videózott.

Te miről beszélsz ember, a városaikat védik az orosz agresszióval szemben, hol lennének? Mucsaröcsögén? A kajmán szigeteken? Hogy lehet ilyen blőd marhaságot leírni? Nem érted hogy az oroszok konkrétan megtámadták az országukat és fennmaradásért harcolnak, te meg tapsolsz az agresszoroknak. Szégyelld magad.
Én ezt a hangnemet mellőzném itt a fórumtagokkal szemben. Nincs jogod rá. Az általad minősített fórumtárs senkivel szemben nem használt ilyen hangnemet, ellenben értelmes hozzászólásai voltak több témában.

A csecsenek egy 5000 nevet tartalmazó nackó listával járják az országot. Elvileg bíróság elé rángatják a nácikat gyakorlatilag lehet kihagynak egy lépcsőt és azonnal az ítéletet is végrehajtják.

Ott nem fognak fogjokat ejteni. Túl sok a nackó. Majd jönnek a Gradok.

BTW, Moldova vagy Moldva (nemtom, nekem egymordor) ami még nem román, EU tagságért esedezett.
Miért érzem, hogy gyorsan meg fog szállódni. Vagy a románok gyorsabbak lesznek és annektálják.
Mindenesetre ez eszkalálódni fog. :(
ottanat van párdarab orosz katona és a mackó nem nézné szép szemmel elnézően a málnásába tévedőket. csak jelzem halkan.
azt is rendezik szerintem egy füst alatt.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Itt is kezdik a szarkeverést!
van magyarul is, ha lehet, az orosz fórumtársak kevédéért használjuk azt is :D

• Vicces
Reactions: theo