Nono:Van 7 macskám, abból 5 ivarérett nőstény. Nem kell könyör macskakiállítás!!! Életteret az európai macskáknak!!!
Az orosz macskák amúgy is csak a mi házimacskáinktól veszik el a lebensraumot. Ma Ukrajna macskái, holnap lehet, hogy a Tiéd, vagy az enyém.
Látok egy szép új világot, ahol uniós és ukrán macskák, végtelen tarkaságban összeborulva együtt vadásszák a tajga verebeit. Mikor majd Vlagyivosztok kertjeiben kaparnak maguknak wc-t. Mikor boldogan, s önfeledten szerethetik egymást a koreai macskákkal. -aminek azok a girhes orosz dögök az útjában állnak. Szlava kishky! Slava herój!!!
És véletlenül telepítünk haditechnikát civil övezetbe?Panelházakra nem lövet az ember véletlenül, ha nem éri őket támadás miért lőnek szét civil autókat?
Mert megtehetik, mert az orosz kormány nem fog senkit felelősségre vonni, a bűnöket az ilyen Boki félék tisztára mossák majd a közvélemény előtt és az élet megy tovább.
Csak emlékezz vissza milyen megjegyzések voltak arra a rakéta támadásban meggyilkolt családra. "Minek mentek arra" meg hasonlók. Az a röhej hogy te még véded is őket.
A legjobb módszer arra, hogy az orosz közvélemény úgy érezze ismét meg kell védeni a Rogyinát...Nagyon jó!
Orosz és Fehérorosz nyomingerek kitiltva a téli olimpiáról, a nyárin szerzett érmeket elveszik.
Ez az eddigi leggusztustalanabb agymenés!
Stirlitzet kérdezték már? Hisz ő tudta.Voltak már állítólag : Mariupol, Kijev most Busha, ezek szerint minden kilométer kőnél ott vannak
Kijevtől 23 kmre. De amúgy ez is mutatja, mennyire pusztítja a civileket a megszálló hadsereg.Mint harcászathoz világtalan kérdezem? Hogy a csudába van ekkora civil forgalom egy háborúval sújtott városban? Én a pincében vacognék ebben a helyzetben. A másik: amerikai hír szerint ez a konvoj megállt Kijevtől 23 kilométerre. Akkor most hol van?
Hát megértem.A Leningrádi ostrom túlélöje a háború ellen tiltakozott.
Hát igen, de biztos nem hazaárulásért lőtték le az ukránok?Az orosz hadsereg állítólag agyonlőtte a gosztomeli területi közösség vezetőjét, Jurij Prilipkót - jelenti az UNIAN. Prilipkót állítólag oroszbarát csecsen harcosok ölték meg.
(Ukrán infók szerint a saját háza előtt by Wilson)
Kölcsön gránát visszajár.15 órán keresztül ágyúztak csak úgy baráti szeretettből.
Írtam párat, de általában ellenérveket nem kaptam. Így nem annyira motiváló.Én olyan örömmel olvasnék egy katonai jellegű hozzászólást. Aki ilyet tud, az ne fogja vissza magát. Enélkül csak szórakoztatjuk egymást. Úgy látom sok a jó humorú tagtárs. Tehát ismétlem: aki katonai elemzéseket szolgáltat nekünk, annak megköszönnénk.
Már írtam, isztánoknak és bajdzsánoknak ideje előkeresnie a biztonság kedvéért a cári, és a szovjet zászlókat is.Pár napja hasonló hadoszlopot mutattak Kobrin mellett állomásozni. Elég gyanús a dolog.... én eleinte azt hittem ez egy korlátozott művelet lesz, dél és kelet ukrajna megszállására, de egyre inkább úgy látom behúzzák az egészet. Az tisztán látszik, hogy a nyugati reakció kimerül a szankciókban. Felmentő katonai akció nem várható.
Kevesen tudják, de Kenny a példaképeEz mar hanyadszor tamadt fol?