Nem meglepő.
Mondjuk nem teljesen világos, miből gondolják az ukránok, hogy ők fogják diktálni a feltételeket.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem meglepő.
Pár napja hasonló hadoszlopot mutattak Kobrin mellett állomásozni. Elég gyanús a dolog.... én eleinte azt hittem ez egy korlátozott művelet lesz, dél és kelet ukrajna megszállására, de egyre inkább úgy látom behúzzák az egészet. Az tisztán látszik, hogy a nyugati reakció kimerül a szankciókban. Felmentő katonai akció nem várható.38th Artillery Brigade of Belarus spotted in Pinsk, Belarus. The Belarusian forces are reportedly marking their vehicles with red squares.
Ukran vizi szellem volt.Elsüllyedt az észt hajó az ukrán partoknál. Valószínűleg akna.
Ki indítana felmentő akciót, csak nem a gittegyletre gondolsz?Pár napja hasonló hadoszlopot mutattak Kobrin mellett állomásozni. Elég gyanús a dolog.... én eleinte azt hittem ez egy korlátozott művelet lesz, dél és kelet ukrajna megszállására, de egyre inkább úgy látom behúzzák az egészet. Az tisztán látszik, hogy a nyugati reakció kimerül a szankciókban. Felmentő katonai akció nem várható.
Bár a műszakiaknál voltam , de én pont kimaradtam az akna telepítős kurzusból, mert én a "lemegyek hídba"-t gyakoroltamPont Ogyessza evek alatti megerositese miatt nem ott kellene deszantolni, hanem Besszarabiaban, ezzel lezarulna egy fegyver utanpotlasi utvonal is.
Nem meglepő.
Mondjuk nem teljesen világos, miből gondolják az ukránok, hogy ők fogják diktálni a feltételeket.
DNR - nek joga van hozza, amit ok ezektol ott elszenvedtek az utobbi 8 evben, kozben utokepes haderot kovacsolva a semmibol...15 órán keresztül ágyúztak csak úgy baráti szeretettből.
Kiment a helyi DK.Luhanszk körzet: Svatove.
Hitler is volt ám a Time magazin címlapján!Time címlap: Az élet győz a halál ellen, a fény a sötétség ellen.
REngeteg fával rendelkeznek, ideje megtanulniuk a fát feldolgozni és termékeket csinálni belőle. Nem a nyers fát exportálni.megrohanták az oroszok az ikeákat, miután bejelentették, hogy kivonulnak. még utáljára lerabolják a készletet.
Pár napja hasonló hadoszlopot mutattak Kobrin mellett állomásozni. Elég gyanús a dolog.... én eleinte azt hittem ez egy korlátozott művelet lesz, dél és kelet ukrajna megszállására, de egyre inkább úgy látom behúzzák az egészet. Az tisztán látszik, hogy a nyugati reakció kimerül a szankciókban. Felmentő katonai akció nem várható.
Én nem gondolok/gondoltam senkire. De szerintem a kérdés inkább úgy kellene elhangozzék vajon az ukránok kire számítottak?Ki indítana felmentő akciót, csak nem a gittegyletre gondolsz?
Pár napja hasonló hadoszlopot mutattak Kobrin mellett állomásozni. Elég gyanús a dolog.... én eleinte azt hittem ez egy korlátozott művelet lesz, dél és kelet ukrajna megszállására, de egyre inkább úgy látom behúzzák az egészet. Az tisztán látszik, hogy a nyugati reakció kimerül a szankciókban. Felmentő katonai akció nem várható.