Oké, oké. Persze a macskákat már elengedték elötte titokban...Itt vagyunk Melitopolban theonak csináltuk a következő videót
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Oké, oké. Persze a macskákat már elengedték elötte titokban...Itt vagyunk Melitopolban theonak csináltuk a következő videót
Majd ha elfogy a lengyelektől meg a magyaroktól megvont támogatás kerete majd elkezdik egyre több kelet-eu-s tagállam keretét jogállamisági mechanizmus alapján felfüggeszteni. Mert egy percig sem kell hinni, hogy ez a pl.: német, holland vagy francia kontójára megy.Dobálják a pénzünket. Remek. Már követni nem tudom mennyi milliárdnál tartunk.
Az oroszokra gontoltak? Mert ők győznek.Time címlap: Az élet győz a halál ellen, a fény a sötétség ellen.
Nem te inkább álmodozol.Pontosan erre utaltam! Örülök, hogy célba ért akkor az üzenet ...
És szerinted meddig lenne szabad ember aki ezt megveszi? Létrejön a tranzakció és nem telne el 5-10 perc és pár TEK-es már bilincsben szorítaná az arcát a földhöz . (teszem hozzá teljesen jogosan)
Ez para.
Na a Time az zsenialis cimlapokat szokott kesziteni. Pont leszarjak most is hogy egy elnyomo, ujratoltott naci rezsimet istenitenek. Nagyon remelem hogy nem szabadul ki Ukrajnabol a nemzetiszocializmus szelleme. Ez a sok hulye ott nyugaton minden xarra vevoTime címlap: Az élet győz a halál ellen, a fény a sötétség ellen.
Mac amikor @Wilson olvtárs csak simán lefordítva belinkeli a nyilvánvalóan ukrán faxságokat azt is elolvassa akit érdekel akit nem az meg tovább görget !Deeeee....!!! Ne higyjetek neki!!!
Az igazság az, hogy "a nyugat' titkos ukrajnai biolaborókban, intelligens biofegyvereket fejlesztett az oroszok ellen. Ez a biofegyver csak oroszok ellen lett volna hatásos, ukránokra vagy másokra nem, mert egy "orosz gén"' alapján támadta volna a szervezetet!
Ezért jött a támadás.
Boki, értem én, hogy orosz agitprop, de ez max orosz falusi kocsmatöltetékek nívóját üti csak meg.
Miért szerinted a BTK mire alapoz.
Btw: https://www.un.org/en/genocideprevention/war-crimes.shtml
Pont Ogyessza evek alatti megerositese miatt nem ott kellene deszantolni, hanem Besszarabiaban, ezzel lezarulna egy fegyver utanpotlasi utvonal is.
Valaki zsebebe csak beleesik banderisztanban.Dobálják a pénzünket. Remek. Már követni nem tudom mennyi milliárdnál tartunk.
Én pl. Wilson-t már nem olvasok vasárnap óta pont ezért.Mac amikor @Wilson olvtárs csak simán lefordítva belinkeli a nyilvánvalóan ukrán faxságokat azt is elolvassa akit érdekel akit nem az meg tovább görget !