Miért szerinted a BTK mire alapoz.Húúúúúúúúúúúúúúúúú B+. Kérlek mond, hogy ez nem a maygar Btk--ból van.
Jaaa de onnan.
Btw: https://www.un.org/en/genocideprevention/war-crimes.shtml
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Miért szerinted a BTK mire alapoz.Húúúúúúúúúúúúúúúúú B+. Kérlek mond, hogy ez nem a maygar Btk--ból van.
Jaaa de onnan.
Tegnapi 17 Volnovakhanal. DNR nagyon szetcsapta ott oket, ezek mazlistak voltak hogy tuleltek.Ez is nézhető vk-s videó. Ukrán hadifoglyok; érthetetlen okból nem túl lelkesek. (Csak, hogy ne mindig orosz foglyok legyenek.)
VK | VK
vk.com
a közvéleményt a média határozza megSzerinted ezeket a szankciokat tenyleg a kozvelemeny nyomasara hoztak??? Ez koszono viszonyban sincs a valosaggal, mindenesetre erdekes latasmod.
BMegnéztem több képet is róla mindig ilyen a színe a szakállának a muksónak a videón teljesen fekete még természetes fényben is és nem gondolnám, hogy éppen egy véres hadjárat kellős közepén dönt úgy, hogy elkezdi feketére festeni...
Biztos a Krasznaja Moszkvát használták.régebben airbnbzve megfordultak nálam többször is, szóval nem hobbi volt, hanem kötelesség szagolni a szúros szagukat
Szopatjak vele az ukranokat. A heil Hitler ukran megfeleloje a szlava Ukraini koszontes lett par eve Ukrajnaban. Aki nem igy koszon porul jarhat. Hat most szivatjak ezzel oket fogsagban.Annyira szánalmas mindkét oldalról ez az óvodás "Szlava <az én országom>" erőltetés.
Szerintem meg az.
Friss hus a menekult piacon az EU - ban. A muszlimokkal befurodtek, azt hiszik ezek jobbak. Majd 5-10 ev mulva rajon a nemet hogy ezek se, pont olyanok mint a zozok.Sokra mennek vele, miközben a saját országukat kifoglalják alóluk
De majd mehetnek menekültnek Brüsszelbe vagy akárhova.
remélem túléli .... és még rajta kívül sokan ... mindkét oldalon ...
???????????38th Artillery Brigade of Belarus spotted in Pinsk, Belarus. The Belarusian forces are reportedly marking their vehicles with red squares.
A háború végeztével már zárolják is, tudod szankciók Gyakorlatilag bármilyen nagyságrendű számmal dobálózhatnak.Dobálják a pénzünket. Remek. Már követni nem tudom mennyi milliárdnál tartunk.
Miért szerinted a BTK mire alapoz.
Btw: https://www.un.org/en/genocideprevention/war-crimes.shtml
Itt vagyunk Melitopolban theonak csináltuk a következő videótJa persze kaja....
15 órán keresztül ágyúztak csak úgy baráti szeretettből.Tegnapi 17 Volnovakhanal. DNR nagyon szetcsapta ott oket, ezek mazlistak voltak hogy tuleltek.
Szegeny Zaharcsenko, kar hogy nem erhette meg...
Én olyan örömmel olvasnék egy katonai jellegű hozzászólást. Aki ilyet tud, az ne fogja vissza magát. Enélkül csak szórakoztatjuk egymást. Úgy látom sok a jó humorú tagtárs. Tehát ismétlem: aki katonai elemzéseket szolgáltat nekünk, annak megköszönnénk.Meck, szerintem megint le kell zárni a fórumot, ez már csak politika.