Nem tudom szásáék voltak e már:
Nekem nagyon úgy tűnik hogy itt legalább egy teljes szakasz lett bedarálva.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Illetve volt az a kijev-külsőn készült videó, amin egy (állítólag) VDV egység volt kiterítve, kb 50x posztolták mindenhol.Ma+hétvégén nem nagyon tudom követni az eseményeket, a hazai média meg felejtős.
Összefoglalná valaki a mai eseményeket?
Az erőművel lett hajnal óta valami?
Csecsenek?
Kiev?
Harkov?
… az Azov már a grillrácson fekszik?
A "tartalékosok felmérése" hír inkább azt igazolja, hogy a ruszkik nem sietnek/kapkodnak (április 20!).
Valakit kérdezek, hogy ez tényleg lehet a pilóta? Nekem egy civilbek tűnik, akit oda raktak egy ejtőernyő mellé
.Oroszország.....
A rendelet szerint április 20-ig a mozgósítási osztályvezetőknek ellenőrizniük kell a tartalékos katonák regisztrációs kártyáit, és meg kell jelenniük a mozgósítási osztályokon.
Le lehet állítani nagyon gyorsan is, csak nem szerencsés. Utána nagyon sok macera kell az újraindításhoz.es ez tulajdonkepp miert is baj a szamodra? Azzal tisztaban vagy ugye, hogy az atomeromu blokkjait nem lehet csak 1 gombnyomassal kikapcsolni, komoly, fokozatos teljesitmeny csokkentes utan lehet csak. Tegnap ejjelrol reggelre nem lehet azokat kikapcsolni. Ha egy blokk uzemel, akkor nagy valoszinuseggel ennyi uzemelt, amikor elfoglaltak.
Már meg is ihletett némelyeket:Nem tudom szásáék voltak e már:
Volt videó is róla, itt elemezgettük és esélyes, hogy ez a szituáció volt.Ezek orosz források. Természetesen egy háborúban mki hazudozik.
Valakit kérdezek, hogy ez tényleg lehet a pilóta? Nekem egy civilbek tűnik, akit oda raktak egy ejtőernyő mellé
Nem értem, ez hogy jön ide. Én annyit írtam, hogy nem tartom ízlésesnek a másik ember lejáratását, és ez nem a lejáratottról árulkodik, hanem arról, aki ezt megteszi. Ez intelligencia kérdése. Biden elnöki teljesítménye egyik másik téma, ne menjünk itt bele.Meg az is intelligencia kérdése, hogy ha ezzel tisztában vagyunk, akkor nem vállaljuk egy atomhatalom elnöki posztját!
Megelőztek képet kiszedtemValakit kérdezek, hogy ez tényleg lehet a pilóta? Nekem egy civilbek tűnik, akit oda raktak egy ejtőernyő mellé
Oroszok megtámadták UkrajnátMa+hétvégén nem nagyon tudom követni az eseményeket, a hazai média meg felejtős.
Összefoglalná valaki a mai eseményeket?
Az erőművel lett hajnal óta valami?
Csecsenek?
Kiev?
Harkov?
… az Azov már a grillrácson fekszik?
Itt megleshetik az amerikaiak által betonnal feltöltött ICBM silókat. Nagy haverság volt - amíg el nem készültek vele.
Ha jól emlékszem akkor kék re cserélték az öltözetet, tehát a nadrág elméletileg passzol.Valakit kérdezek, hogy ez tényleg lehet a pilóta? Nekem egy civilbek tűnik, akit oda raktak egy ejtőernyő mellé
Hallani lehetett őket. Meg du a KC 135-t is ami románia felé ment.Kicsit off: Gyulánál most jönnek visszafele a B-52-esek, FR24-en látszik.. Ha valaki meglesné őket...
Nekem nincs ilyen érzésem.Nagyon ijesztően inkompetens ez az egész orosz akció. Lassan az az érzése az embernek, hogy fotelhuszárok a netről jobb támadást raktak volna össze.
Ez magától értetődő…Nagyon ijesztően inkompetens ez az egész orosz akció. Lassan az az érzése az embernek, hogy fotelhuszárok a netről jobb támadást raktak volna össze.
Ugyanaz a vászon, két film.Nekem nincs ilyen érzésem.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..