A hírek szerint, lemondott a Fehérorosz vezérkari főnök.
Nem akarta ő is katasztrófába sodorni az országát, majd lesz helyette orosz vezérkari főnök aki megteszi.A hírek szerint, lemondott a Fehérorosz vezérkari főnök.
Geraszimov meg napi háromszor...²A hírek szerint, lemondott a Fehérorosz vezérkari főnök.
Megvádolták kémkedéssel.... Az ukránok igazmondását mondjuk leginkább a román igazmondással és hűséggel tudnám egy lapon említeni. Ezen felül : ha valakire ráront egy SZBU különítmény, akkor annak sok esélye nincs, szóval teljesen fölöslegesen lőtték agyon. Ha fegyvere lett volna azt már tudnánk. Szerintem egyébként készült videó is az esetről (manapság minden különleges egység videózik, a tanulságok miatt is), nem véletlenül nem mutatják. Én sokkal esélyesebbnek tartom azt, hogy a csóri hülyét bemártotta valami jóakarója és mivel szart sem tudtak volna rá bizonyítani, biztos ami tuti alapon kivégezték.#84 019 számon írtam e ügyben a ukrajnai témakörben.
A bácsi kémkedett a oroszoknak.
Letartóztatásakor ellenállást tanúsított.
A jelenlegi háborús helyzetben a kémkedés, ellenség harceszközeinek a tüzének a irányítása /célra vezetés/, mesterlövészkedés, a másik fél egyenruhájában a vonalak mögötti tevékenység kapcsán a
őrizetbe venni
kihallgatás
napi 3 szori étkezés biztosítása
stb.
Nem jelent szankciót.
Ha ellenállt miközben őrizetbe akarták venni akkor helyesen cselekedtek.
Tudtommal a 1944.12-1945.01. i ardenneki ellentámadáskor usa irodalomban "bulge" csata alatt is a usa határozottan cselekedett a fenti első mondatban írt német katonákkal szemben.
Ezt talán korábban a franciaországi hadjáratban még paton is helyeselte.
Jelenleg tényleg diktatúra Ukrajna, mert hadiállapot van, mióta hadüzenet nélkül lerohanta őket egy olyan ország ami békeidőben is diktatúra.Megvádolták kémkedéssel.... Az ukránok igazmondását mondjuk leginkább a román igazmondással és hűséggel tudnám egy lapon említeni. Ezen felül : ha valakire ráront egy SZBU különítmény, akkor annak sok esélye nincs, szóval teljesen fölöslegesen lőtték agyon. Ha fegyvere lett volna azt már tudnánk. Szerintem egyébként készült videó is az esetről (manapság minden különleges egység videózik, a tanulságok miatt is), nem véletlenül nem mutatják. Én sokkal esélyesebbnek tartom azt, hogy a csóri hülyét bemártotta valami jóakarója és mivel szart sem tudtak volna rá bizonyítani, biztos ami tuti alapon kivégezték.
Azért pontosan tudjuk, hogy bizony a Zelenszkij rezsim is egy diktatúra. És ezt bizony az USA-ban is tudják, lásd a videoban a demokrata Tulsi Gabbard gondolatait...

Tévedsz,ha Oroszország gyöz és legnagyobb sajnálatodra gyözni fog,akkor Ukrajna nem lesz diktatura.Egyszerüen csak nem lesz.Méltó helyrekerül.Jelenleg tényleg diktatúra Ukrajna, mert hadiállapot van, mióta hadüzenet nélkül lerohanta őket egy olyan ország ami békeidőben is diktatúra.
De ha ennek a szovjet aggastyánokból álló politbürónak belerokkan a rezsimje a katonai, gazdasági és diplomáciai nyomásba akkor az orosz nép is történelmében először kipróbálhatja a demokráciát.
Ha Oroszország győz akkor Ukrajna is diktatúra lesz, de ha Ukrajna győz akkor Oroszország is demokrácia lesz.![]()
Tévedsz,ha Oroszország gyöz és legnagyobb sajnálatodra gyözni fog,akkor Ukrajna nem lesz diktatura.Egyszerüen csak nem lesz.Méltó helyrekerül.
Leirom már ide is a megváltozott munkaképességüek,hycomatok,rehabosok,szellemi fogyatékosok és különösen a Kijev Szelleme kedvééert:Ha Oroszország gyöz.és legnagyobb sajnálatodra gyözni fog,akkor Ukrajna nem lesz diktatura.Egyszerüen nem lesz.Belép az indokolatlanul létrehozott,de nyomós okkal megszüntetett államok sorába.Méltó helyre fog kerülni.Jelenleg tényleg diktatúra Ukrajna, mert hadiállapot van, mióta hadüzenet nélkül lerohanta őket egy olyan ország ami békeidőben is diktatúra.
De ha ennek a szovjet aggastyánokból álló politbürónak belerokkan a rezsimje a katonai, gazdasági és diplomáciai nyomásba akkor az orosz nép is történelmében először kipróbálhatja a demokráciát.
Ha Oroszország győz akkor Ukrajna is diktatúra lesz, de ha Ukrajna győz akkor Oroszország is demokrácia lesz.![]()
Se légiközlekedés, se internet, se chipek, mint egy időutazás. Egy ilyen 20. századba visszazuhant országnak milyen esélyei vannak a 21. században?![]()
Elzárja magát Oroszország a világhálótól?
Meg nem erősített források szerint Oroszország arra készül, hogy március 11-én leválassza a hazai hálózatot a világhálóról, és autonóm rendszerben működtesse azt tovább.hvg.hu
? lemaradt a linkből
Elméletileg mai hír.
Meg nem erősített források szerint Oroszország arra készül, hogy március 11-én leválassza a hazai hálózatot a világhálóról, és autonóm rendszerben működtesse azt tovább.
Élőbb fogják őt kinyírni mintsem, hogy eljusson odáig az ország. Ha ezt tovább folytatja úgy fog járni mint 17-ben a Romanovok....Se légiközlekedés, se internet, se chipek, mint egy időutazás. Egy ilyen 20. századba visszazuhant országnak milyen esélyei vannak a 21. században?
Putyin most hullajtja ki Oroszországot a nagyhatalmak közül. A jövő nagyhatalmai az USA, EU és Kína lesznek. Oroszország meg egy nagyranőtt Észak-Korea lesz.
De ha akad egy bátor orosz aki megöli Putyint még megmentheti a hazáját.
Basszus tényleg igaza lesz bagolynak...Ez az új Orosz Narratíva:
"Ukrajna illegálisan lépett ki a SZU-ból" Illegálisan létezik, de "hold my beer" megoldjuk ...
Oroszország legálisan lépett ki a SZU-ból?Ez az új Orosz Narratíva:
"Ukrajna illegálisan lépett ki a SZU-ból" Illegálisan létezik, de "hold my beer" megoldjuk ...
Én is ezt mondom, azzal a különbséggel, hogy szerintem megpróbálják, bagoly szerint megcsinálják...Basszus tényleg igaza lesz bagolynak...
1. rossz topicban vagyunkAhha. Azt hiszem most értettem meg Fjodorov egyik fő gondolatát!
Azért fog a világ visszatérni a II. vh. utáni állapothoz, mert az egy stabil állapota a világnak. Ha most nem ahhoz térne vissza a világ, akkor újrarendeződés indulna el, amelynek kérdés, hogy lenne-e STABIL állapota, vagy sem.
Mivel nem lehet tudni, hogy a II.vh. utáni bizonyítottan STABIL kétpólusú világnak, van-e, lehet-e, kialakulhat-e majd a jövőben stabil alternatívája, nem szabad szabadjára engedni az átalakulási folyamatot az ISMERETLEN irányba - mert az a III. vh-hoz vezetne, anélkül, hogy tudnánk, van-e stabil végállapota (persze a teljes pusztulást nem tekintve annak).
Ezért támogatja az USA és Oroszo. a II. vh. utáni kétpólusú világrend visszaállítását!
(informatikusoknak: restore to the latest stable checkpoint / snapshot)
Megvádolták kémkedéssel.... Az ukránok igazmondását mondjuk leginkább a román igazmondással
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..