Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
mint ex harckocsizó, most sírok. Oldaltól függetlenül, belegondolva mit élhettek át azok a szerencsétlenek. De amit művelnek, az katasztrófális...Tényleg leadhatnák az UA-k a szovjet technikát.
Még ha tudom is, hogy mi látok, akkor se látom
Inkább kapjanak pár Challenger-t meg Ariete -t, legalább meg tudnám különböztetni őket![]()
Nem tudom, nekem a bécsi klasszicizmus, vagy épp a Jedlik motor annak tűnik...Közép-Európában elég sok értéket teremtett? Itt pláne … pl Trianon.
Azt értem(most már hogy mire gondolsz),de ennek mi köze a politikai cinizmushoz?Nem tudom, nekem a bécsi klasszicizmus, vagy épp a Jedlik motor annak tűnik...
Milicisták.Mindennapi orosz testegyzés avagy "taktikai viszavonulás"?
1:03-nál elfelejtették a kamu vért elrejteni, utána ráöntötték az ágyakra.
Ha igaz, kb. 20 verzió keringKinevettem volna azt aki Február 24-én azt mondja 2 hét múlva itt fog tartani az orosz invázió.
Ez semmi, még befagyasztani se lehet a konfliktust ennyike nyereséggel.
Bocsi, de az tunt fel hogy a celpont vibral, mocorog, de mogotte a lanctalpnyom nem. Pedig haromszor megneztem. Szoval ketsegeim vannak.
Nem a szokásos, mainstream stílus!
Olvassátok a kommenteket.
Persze hogy nem. Hogy őszínte legyek, amennyit az ukik hazudtak még a tankos videóban is kételkedek. De az azért valószínűleg tényleg egy elszúrt akcióA BUK elmosódott képéhez képest túlságosan nem egyezik --szinte nem is annak az árnyéka-- és az árnyék kontúrjai borotva élesek ellentétben az elmosott "eredetijével".
Ezek alapján ez egy szimulátoros/játék/animált --propaganda-- anyag, nem valós! ...szerintem.
.
Attól függ melyik csecsennel beszélsz....Csecsenföld?
Attól még oroszok.Milicisták.
Nem orosz haderő, csak nézd a sisakokat, hátizsákokat, még mind szovjet felszerelés.
A kieső barna műanyag táron még "CA" jelzés van.
Az ok, amiért a kamera abnormálissá válik, az az, hogy amit követ, porfelhővé válik.Bocsi, de az tunt fel hogy a celpont vibral, mocorog, de mogotte a lanctalpnyom nem. Pedig haromszor megneztem. Szoval ketsegeim vannak.
Azért Németországgal nem egyértelmű a helyzet mivel a náci Németország volt az agresszor és a végén a német nép is szívből gyűlölte a nácikat, de én ezzel ezt be is fejeztem mert ez itt nagyon off, és a moderáció részéről drákói szigor van.....Igen és? A másik felét (vagy inkább 2/3-át) meg az amerikaiak. Az volt a kérdés, sikerült-e már bombázással barátságossá változtatni egy országot. A ruszkiknak nem, az amcsiknak meg már sikerült. (Ebbként gyaníthatóan a ruszkiktól való félelmük miatt is, de ez most mindegy.)
A hangsúly azon van, hogy úgy állítják be az események egy részét az ukránok, mintha ártatlan civileket, gyerekekkel teli iskolákat, civil járműveket támadna az orosz hadsereg, közben a saját hivatalos forrásaik cáfolják, amikor mutatják hogy megjött a Javelin szállítmány a civil autóból kipakolva, ukrán katonák szelfizgetnek az iskola tornatermében, meg kijön a rendelet hogy bárki kaphat fegyvert és mehet oroszra vadászni.A háború egy ilyen műfaj. Mégis mit vártak az oroszok azután hogy ők is semmibe vették a nemzetközi jogot már a Krím elcsatolásánál is?
Nem hiszem hogy meg lett volna hamisítva a kreml nyilatkozata, az túl könnyen ellenőrizhető.
Dehogy gyűlölték! Rajongtak érte! Az utolsó pillanatig.Azért Németországgal nem egyértelmű a helyzet mivel a náci Németország volt az agresszor és a végén a német nép is szívből gyűlölte a nácikat, de én ezzel ezt be is fejeztem mert ez itt nagyon off, és a moderáció részéről drákói szigor van.....![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..